Stone Island Black Friday 2024

Black Friday Stone Island
De Black Friday 2024 deals van Stone Island zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Stone Island

Standaard bezorging binnen 4 tot 6 werkdagen | Retourneren binnen 15 dagen

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday Stone Island

Een van de vele kledingmerken tijdens Black Friday is Stone Island. Vinden wij niet zo gek, want Stone Island heeft veel sportieve kleding met een mooi design en kwalitatief materiaal. Afgelopen jaren deed de Stone Island winkel zelf niet mee aan de Black Friday gekte. Maar wij verwachten dat dit tijdens Black Friday 20242 anders te zien. Bovendien heeft de Bijenkorf hoogstwaarschijnlijk wel een Stone Island sale tijdens de zwarte vrijdag. Dus wees niet teleurgesteld, maar houdt alle Black Friday deals van 2022 goed in de gaten! Want wie weet scoor jij dit jaar Stone Island jackets, polo's, parka's en andere items met een waanzinnig mooie korting!

TIP: Houd ook verkooppunten zoals de Bijenkorf in de gaten voor mooie Stone Island aanbiedingen tijdens dé kortingsdag van het jaar!

Over Stone Island

Stone Island is een kledingmerk waarvan de roots in het zonnige Italië ligt. Het merk is te herkennen aan de kompaswijzers, welke altijd aanwezig zijn op de items uit hun collecties. De kracht van dit merk zit in de unieke afwerking waarmee ze fantastische collecties op de markt brengen. Dit is niet zomaar bij toeval. Stone Island heeft namelijk een eigen lab waarin voortdurend geëxperimenteerd wordt met kleuren en nieuwe behandelingen om zo tot de beste kleurstof recepten te komen. Daarnaast staat Stone Island bekend als een algemeen begrip voor het herdefiniëren van sportkleding. Kortom, een innovatief kledingmerk welke zeker een mooi plekje in je kledingkast verdient.

Mis geen enkele Stone Island deal!

Black Friday is groots en meeslepend. Zorg er daarom voor dat je geen enkele deal mist! Dit doe je door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Hierdoor weet je zeker dat je Black Friday 2024 niet per ongeluk aan je neus voorbij laat gaan en geniet je van de waanzinnig hoge kortingen op jouw favoriete merken en producten! Dus waar wat je nog op? Schrijf je snel in!

Relevante productcategorieën

Jassen - Kleding - Merkkleding

Interessante pagina's