Fitbit Black Friday 2024

Black Friday Fitbit
De Black Friday 2024 deals van Fitbit zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Fitbit

Gratis bezorging bij bestellingen vanaf €50,- | 45 dagen bedenktijd | 2 jaar garantie

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday Fitbit: Sta klaar voor een nieuwe start!

Weet je wat de Fitbit is? Dit apparaatje doe je om je pols en is eigenlijk gewoon een soort horloge alleen dan met extra features. Zo wordt bijvoorbeeld je hartslag gemeten en kun je nog andere gezondheidsaspecten laten meten zoals je bloeddruk. Hierdoor is de Fitbit echt bedoeld om jou op de hoogte te houden van je gezondheid en je weer fit te doen voelen. Tijdens Black Friday 2024 is de Fitbit nu in de aanbieding! Lees snel verder..

Over Fitbit

De Fitbit bestaat al een aantal jaar en is gemaakt door een bedrijf uit Amerika dat activity trackers maakt. Deze apparaten worden om de pols gedragen en gegevens worden opgemeten. Wanneer je stress hebt en je hartslag is te hoog, kun je bijvoorbeeld je hartslag gelijk doorsturen naar je dokter. Hierdoor hoef je niet meer langs de dokter, maar kan de huisarts zonder je gezien te hebben zien of er iets mankeert aan je hartslag. Daarnaast heeft Fitbit als bedrijf veel innovatieve ideeën en dit is dan ook vaak beloond met prijzen. Kortom, de Fitbit is hét innovatieve product dat je klaar laat staan voor een nieuwe start! Een goede, gezonde start omdat je veel beter op de hoogte bent van de conditie van je lichaam. Word je al enthousiast om dit product aan te schaffen? Nog even geduld tot Black Friday weer aanbreekt!

Fitbit Sense Black Friday

De fitbit Sense is de geavanceerde versie van de Fitbit Versa 3. Deze smartwatch meet nóg beter, zoals jouw zuurstofgehalte, temperatuur en jouw hartslag via een elektrische hartslagsensor. Deze sensor meet de sterkte en de timing door het meten van je bloed. Er wordt een melding gegeven bij een te hoge of lage hartslag, daardoor weet je wanneer je een tandje extra of minder gas moet geven. Ook houdt de Sense jouw stressniveau in de gaten. Tenslotte heeft de fitbit Sense speciale zwemfuncties. Zo herkent het horloge slagen, baanlengte, zwemafstand en zwemsnelheid. Hierdoor is het super gemakkelijk jouw zwemworkout bij te houden. Dit horloge is geschikt voor de fanatieke sporters. 

Black Friday als dé oplossing voor het geld issue

Black Friday is dé kortingsdag van het jaar waarop duizenden producten in de uitverkoop zijn. Je vindt bijvoorbeeld honderden fashion producten voor een klein prijsje, maar daarnaast ook tientallen elektronica artikelen die voor een lage prijs worden aangeboden. De Black Friday korting geldt dus niet alleen op kleine producten, maar tijdens deze vierde vrijdag van november vind je ook dure producten als de Fitbit in de uitverkoop. Wanneer je op zoek bent naar de Fitbit tijdens Black Friday is het slim om je te abonneren op de nieuwsbrief. Tijdens de laatste weken van november sturen wij je vervolgens mails met daarin de deals die voor jou relevant zijn. Daardoor heb jij als eerste de Fitbit in huis!

Relevante productcategorieën

Sport - Elektro