LOUIS VUITTON Black Friday 2023

Black Friday LOUIS VUITTON
De Black Friday 2023 deals van LOUIS VUITTON zijn nog onbekend. Rond vrijdag 17 november starten de eerste deals. Check deze pagina dan opnieuw!

De voordelen van shoppen bij LOUIS VUITTON

Creëer je eigen LOUIS VUITTON | Dromen en ontsnappen
De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday LOUIS VUITTON: Tassen, accessoires en sieraden!

LOUIS VUITTON is een merk dat al terug stamt naar de jaren tachtig. Een ambachtsman ging zich in Parijs specialiseren in het maken van koffers, tassen en accessoires. Een tiental jaar later introduceerde LOUIS VUITTON de L & V, een ineengestrengeld monogram dat het beeldmerk werd van al de accessoires, koffers en tassen van LOUIS VUITTON. Sindsdien is het plaatje van de L en de V op de honderden tassen niet meer weg te denken uit het hogere segment van de fashion. Wil jij ook wel zo'n LOUIS VUITTON exemplaar? Dan is het slim om te wachten op korting, want het kan zijn dat de collectie niet tot je budget behoort. Gelukkig vindt Black Friday 2023 weer plaats op 24 november 2023. Ben jij er klaar voor?

Black Friday als start van kerstinkopen

Geen idee wat je dit jaar moet geven als kerstcadeautje? Voor een vrouw is het altijd leuk om iets van fashion te krijgen. Denk aan nieuwe kleding, sieraden, horloges, of andere accessoires. Bij LOUIS VUITTON vind je echte diamanten sieraden. Wil je dus echt een keer uitpakken, een bijzonder sieraad geven en heb je daar wel wat geld voor over? Dan kun je kijken bij de jewellery collection. Je vind daar bijvoorbeeld de nieuwe Riders of the Knights collectie. Dit is een collectie diamanten gouden en zilveren sieraden waarvan het verhaal terug gaat naar de Middeleeuwen. Je vind in elk sieraad een Middeleeuws verhaal, wat het bijzonder maakt. Naast sieraden heb je natuurlijk de bekende Speedy tas van LOUIS VUITTON die verschenen is in honderden varianten.

Check de nieuwsbrief en weet als eerste de beste deals!

Ben je wel enthousiast geworden? Dat is mooi! Dan is het nu slim om je te abonneren op de nieuwsbrief van Black Friday Nederland. Wij sturen je in de periode van Black Friday mails met daarin de beste Fashion deals. En geloof ons.. Het is nodig om als eerste op de hoogte te zijn van de Black Friday deals. Ben je dit niet, zijn de beste deals al na middernacht weg. Abonneer je nu en check deze pagina regelmatig!

Relevante productcategorieën

Tassen - Merkkleding

Interessante pagina's