Jumbo Black Friday 2023

Black Friday Jumbo
De Black Friday 2023 deals van Jumbo zijn nog onbekend. Rond vrijdag 17 november starten de eerste deals. Check deze pagina dan opnieuw!

De voordelen van shoppen bij Jumbo

Vandaag besteld, morgen in de keuken | Grootste assortiment, laagste prijs | Vers is ook écht vers
De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday Jumbo

Black Friday staat over het algemeen in het teken van één dag vol met kortingen. Jumbo besloot vorig jaar daarentegen een hele week uit te trekken voor spectaculaire online aanbiedingen. Het is nog een verrassing waarmee de Jumbo ons gaat verblijden tijdens Black Friday 2023, maar we verwachten dat het ‘Yellow Week’ concept weer terug gaat komen. 

Over Jumbo

Jumbo is de op één na grootste supermarktketen van Nederland. Grote kans dus dat er ook bij jou een in de buurt zit. Jumbo doet er alles aan om de klant 100% tevreden te stellen. Dit doen ze door zoveel mogelijk producten tegen de laagste prijs aan te bieden. Het is zelfs zo dat wanneer je aangeeft dat de vaste prijs ergens anders toch lager is, zij deze aanpassen en jij het product gratis meekrijgt als bedankje. Daarnaast focussen ze zich op de beste (persoonlijke) service waarbij ze altijd net een stapje verder gaan.

Black Friday boodschappenlijstje

Wanneer Black Friday 2023 steeds dichterbij komt, is het in principe makkelijk om een nieuwe broek, leuke game of die draadloze speaker die je zo graag wilt nog even op je verlanglijstje te laten staan. De verwachte korting is het wachten dan wel waard. Met de boodschappen is dat natuurlijk anders, jezelf uithongeren is een beetje overdreven. Wel is het aan te raden om je boodschappenlijstje van die week aan te passen op de Jumbo Black Friday deals. Meld je daarom aan voor de nieuwsbrief! Zo ben jij als een van de eerste op de hoogte van alle kortingen en kun je meteen je slag slaan.