JD Sports Black Friday 2022

De Black Friday 2022 deals van JD Sports zijn helaas nog niet bekend. Vanaf 18 november 2022 starten de meeste aanbiedingen. Bekijk deze pagina dan opnieuw om alle Black Friday deals te bekijken.

De voordelen van shoppen bij JD Sports

Gratis bezorging op alle bestellingen
Gratis retourneren binnen 14 dagen

Black Friday JD Sports

JD Sports is het sportmerk dat bekend staat om zijn exclusieve Adidas en Nike designs. Dit Engelse schoenenmerk is in 1981 opgericht maar de laatste paar jaar steeds verder uitgebreid. JD zorgt voor limited editions van de beste merken en staat daardoor steeds hoger in het vaandel in de schoenenbranche. Heb je een nieuw paar schoenen nodig, maar is het je toch iets te duur? Wacht dan tot Black Friday!

Black Friday is dé dag waarop je honderden producten voor een goedkope prijs kunt krijgen. Deze dag komt van oorsprong uit de Verenigde Staten. Daar wordt Black Friday gevierd op de vierde vrijdag van november. Vorig jaar kreeg je 50% korting bij JD Sports op een grote collectie sportartikelen.

Toonaangevende retailer JD Sports

Bij JD Sports vind je sneakers voor dames, heren en kids in allerlei soorten en maten. Veel van de schoenen bij JD Sports zijn exclusief verkrijgbaar op deze webshop. Bijvoorbeeld de Nike Air Max. Veel van deze schoenen kun je bij adidas, NIKE en bij nog veel meer winkels vinden, maar bij JD Sports vind je exclusieve exemplaren uit deze collectie. Ben jij dus benieuwd naar één van deze exclusieve must-haves. Blijf dan tijdens Black Friday 2022 goed op de hoogte van al de interessante deals en abonneer je op de nieuwsbrief. Je kunt zelf jouw interessegebieden selecteren. Op deze manier krijg je alleen informatie over de deals die jij interessant vindt.

Relevante productcategorieën

Sport - Fashion 

Interessante pagina's