SOS Solutions Black Friday 2022

De Black Friday 2022 deals van SOS Solutions zijn helaas nog niet bekend. Vanaf 18 november 2022 starten de meeste aanbiedingen. Bekijk deze pagina dan opnieuw om alle Black Friday deals te bekijken.

De voordelen van shoppen bij SOS Solutions

Altijd gratis verzending
Op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
90 dagen retourrecht

Black Friday SOS Solutions

SOS Solutions is dé Raspberry Pi shop van Nederland! De Raspberry Pi is een minicomputer in creditcard formaat. Het is een klein apparaat met oneindig veel mogelijkheden. Op deze manier kan jong en oud de wereld van computeren ontdekken. Van je eigen programma’s maken tot retrogames spelen en van films en series kijken tot een interactieve deurbel creëren. Het kan allemaal met de Raspberry Pi. De mogelijkheden worden alleen beperkt door je eigen fantasie.

Met de kennis en het enthousiasme van het team, kun je bij SOS Solutions altijd terecht voor vragen en leuke projecten. De (web)winkel heeft een groot aanbod in accessoires, kitjes, plug-and-play setjes, en mediaspelers die tot 4K, 60fps, 10bit ondersteunen. In totaal biedt SOS Solutions meer dan 100 topmerken én meer dan 5000 artikelen aan. Alle producten zijn te bestellen vanuit Nederland en België en tijdens Black Friday profiteer je ook nog eens van korting!  Houd deze pagina dan ook goed in de gate of schrijf je in voor de nieuwsbrief om niets te missen van Black Friday 2022!

Relevante productcategorieën

Elektronica - Speelgoed