Aanbieding Apple Watch
Aanbieding Apple Watch

Apple Watch aanbiedingen

Geen enkele deal missen?

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Apple Watch sale

Wil jij graag een Apple Watch kopen? Het kan misschien lastig zijn om door de bomen het bos te blijven zien. Je wordt al snel overspoeld met een golf aan populaire Apple producten. Maar wat is nu de beste deal voor jou? Wij hebben ze voor jou uitgekozen! We hebben namelijk de beste deals op deze pagina op een rijtje gezet, zodat jij een weloverwogen keuze kan maken bij het kopen van een passende smartwatch met hoge korting.

De beste Apple watch aanbieding

In 2022 is de laatste versie van de Apple Watch uitgebracht. En of je nu voor die nieuwe Apple Watch Series 7, een Apple Watch Series 6 of een Apple Watch SE gaat, de beste Apple Watch aanbiedingen staan op deze pagina voor jou uitgesplitst. Zo kun je kiezen voor een horloge met een Activity Tracker, een optische hartslagsensor, een always on retina display of andere essentiële functies.

Apple Watch bandjes

De keuze aan verschillende bandjes lijkt tegenwoordig wel oneindig. Bij het uitbrengen van iedere Apple Watch zijn er ook weer nieuwe horlogebandjes uitgebracht. Zo heb je bandjes van roestvrij staal, rubber, leer of nylon. Je hebt verschillende maten en een kleurenpalet aan tinten.

Waar is de Apple Watch het goedkoopst?

Wanneer we het over Apple producten hebben, zijn het vaak dezelfde aanbieders die met de hoogste kortingen stunten. We hebben het dan over de grotere webshops, zoals Bol.com, MediaMarkt, Coolblue en Amazon. Voornamelijk wanneer er een nieuwe Apple Watch wordt uitgebracht, vliegen de kortingen op de voorgangers door het dak heen bij deze aanbieders.

Apple Watch vergelijker

Watch

Specs

Verschil met voorganger

Vanaf prijs €

Apple Watch 7

-GPS
-Waterbestendig
-OLED Retina scherm
-Always-on scherm

-Sneller opladen
-Groter scherm
-Nieuwe tinten

Vanaf €429,-

Apple Watch 6

-GPS
-Waterbestendig
-OLED Retina scherm
-Always-on scherm

-Snelste chip
-Geavanceerde gezondheidsfuncties

Vanaf €429,-

Apple Watch 5

-Always-on scherm
-Kompas

-Meer opslagruimte
-Ingebouwd kompas

Vanaf €429,-

Apple Watch SE

-GPS
-Kompas

-Betaalbaar
-Meer opslag
-Snellere chip

Vanaf €299,-

 

Beste aanbiedingen op Apple

Naast de deals op Apple Watches zijn er ook andere leuke deals op andere Apple producten, zoals op de AirPods Pro, op de iPhone 13 of op de iPad Pro. Ook voor nieuwe aanbiedingen op andere smartwatches, smartphones en accessoires zit je op deze pagina goed. Bekijk alle artikelen in ons winkeloverzicht of tussen onze product deals. Vind bijvoorbeeld goede deals vanuit Coolblue, Amazon en MediaMarkt.

Ben je nu geïnteresseerd in de Apple Watch Black Friday aanbiedingen, check dan snel het overzicht!