Black Friday Den Bosch 2024

Den Bosch is dé shopstad van Brabant. Geniet van de Brabantse gezelligheid met muziek overal, gezellige steegjes waar je kleine, hippe stores ontdekt en honderden eetgelegenheden waar je even bij kunt komen van een drukke shopdag. Daarnaast is ‘s-Hertogenbosch het terrein waar je tijdens het zoeken naar je favoriete deals aan het terras kunt gaan zitten met een heerlijke Bossche Bol. We verwachten dat er in Den Bosch al ruim van tevoren wordt nagedacht over de invulling van Black Friday. Dit betekent dat winkeliers gaan nadenken over gezamenlijke langere openingstijden en misschien wel een speciaal event waardoor het nog aantrekkelijker is om bijvoorbeeld fashion of cosmetica deals fysiek te komen bekijken. Om precies te weten wat je van Den Bosch kunt verwachten op 29 november is het slim je te blijven inlezen zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Lees verder

Den Bosch: Elke straat zijn eigen karakter

Het unieke aan Den Bosch als winkelgebied is dat elke winkelstraat z’n eigen stijl heeft. Zo staat de Verwersstraat bijvoorbeeld bekend om de chique fashion en de Snellestraat bekend om de trendy boetiekjes en eetgelegenheden. Wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar hippe kleding of trendy spulletjes voor in je interieur kun je terecht bij OAK of de Vintage Room. Naast deze twee straten heb je in ‘s-Hertogenbosch de Vughterstraat, de Kerkstraat en de Hinthamerstraat. Op deze plekken kun je de echte parels vinden. Bijna alle ketens zijn vertegenwoordigd waaronder bijvoorbeeld Snipes, Costes, HEMA en nog veel meer. Maar behalve de bekende namen beschikt Den Bosch ook over een scala aan conceptstores en kleine, unieke boetiekjes. Het is dus zeker de moeite waard om tijdens Black Friday even langs te hoppen.

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.