Black Friday Hoofddorp 2024

Hoofddorp is dé winkelstad in het hart van Haarlemmermeer waar je uitstekend kunt wonen, werken en kunt winkelen. Het centrum van deze Noord-Hollandse, oude stad bevat een prachtige mix van bekende winkelketens en van lokale speciaalzaken. Hoofddorp is helemaal voorbereid op de kortingsdag van het jaar en kwam vorig jaar al met een geweldig event. Dit event zorgde voor een enorme groei aan verkopen en de bezoekersaantallen van winkelcentrum Vier Meren reikten de pan uit met het muziekspektakel wat Brace en O’G3NE brachten. Wij verwachten dat Hoofddorp natuurlijk dit jaar weer met een Black Friday event komt aanzetten. Dit betekent dus dat je niet alleen kunt profiteren van goedkope deals maar ook kunt meegenieten van de leuke extra voordelen. Ben je klaar voor de Black Friday Shopping Night? Vorig jaar maakte je bijvoorbeeld kans om het aankoopbedrag terug te winnen door je bon te uploaden. Daarnaast werden er productdemonstraties, fashion shows en proeverijen gehouden. Er was een fantastische sfeer!

Lees verder

Hoofddorp: Van Black Friday deal naar Black Friday event

Om te genieten van de honderden Black Friday deals kun je bijvoorbeeld gaan naar het winkelcentrum Vier Meren. In dit winkelcentrum vind je meer dan 50 winkels waaronder veel bekende namen zoals: ANWB, Bever, Dirk en Etos. Naast het winkelcentrum kun je in Hoofddorp ook winkelen bij bijvoorbeeld de woonboulevard en bij enkele winkelstraten. Door de events en het ruime aanbod vindt je tijdens Black Friday 2024 ruime gelegenheid om jouw favoriete elektronica of fashion deals aan te schaffen. Terwijl jij aan het shoppen bent, genieten je kids van de muziek en fashion shows. Zo wordt Black Friday 2024 een avondje uit voor het hele gezin!

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.