Black Friday Nijmegen 2023

Nijmegen ken je waarschijnlijk als de stad van de vierdaagse, toffe concerten en prachtige natuur. Maar in Nijmegen is meer. Je vindt er honderden shopgelegenheden; voor elke shop liefhebber wat wils. In Nijmegen vind je veel diversiteit aan winkels. Van tweedehandse, hippe winkels tot winkels met spiksplinternieuwe spullen en van speciaalzaken tot grote ketens. Nijmegen is een grote stad en wil wereldallure uitstralen. Door de honderden shopgelegenheden en plekjes om iets te eten maakt deze Gelderse stad dit imago waar. Al jaren staat Nijmegen in de top 3 van meeste diversiteit aan winkels. In het centrumgebied vind je bijvoorbeeld hoofdstraten met bekende ketens. In de omliggende ringstraten vind je vervolgens de kleinere winkels en unieke zaken die je gaan verrassen. Daarnaast vind je op de Grote Markt en in de Burchtstraat in Nijmegen de noodzakelijke winkels zoals HEMA, H&M en C&A. Het is het altijd waard om hier een bezoekje aan te brengen! Vervolgens heb je de Marikenstraat. Hier vind je meer moderne winkels. Tot slot beschikt Nijmegen ook nog over een overdekt winkelparadijs. In de Molenpoort Passage kun je overdekt winkelen en even uitrusten bij één van de vele eettentjes.

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Nijmegen: Rijk aan winkels in het Land van Maas en Waal

Behalve prachtige shopgelegenheden kun je ook bijkomen en genieten van de prachtige natuur in Nijmegen. Je vindt hier kronkelende rivieren, veerpontjes die stukken land aan elkaar verbinden en kleine, idyllische kastelen die bijdragen aan de rijke geschiedenis van het Land van Maas en Waal. Verder biedt al het water in Nijmegen genoeg gelegenheid tot watersporten. Dat Nijmegen erg gericht is op natuur, zie je ook terug in de soorten winkels die er zijn. Je vindt er bijvoorbeeld tientallen huis- en tuinwinkels zoals Gator, Runnersworld, Plantarium en nog veel meer. Kortom, Nijmegen is dé perfecte stad om doorheen te lopen tijdens 26 november op Black Friday. Deze stad organiseert vast leuke extraatjes waardoor jij op een leuke manier jouw favoriete Black Friday deals bemachtigt.