Black Friday Enschede 2023

In de Twentse hoofdstad Enschede weten ze wel te dealen met Black Friday. Deze kortingsdag staat al ver van tevoren in het geheugen gegrift van winkeliers en ze doen er dan ook alles aan om hun merk zo goed mogelijk te promoten in de buurt. Shoppen in Enschede staat garant voor veel plezier. Alle winkels zijn zeven dagen per week geopend. Dit betekent dus dat je altijd naar Enschede toe kunt komen, het winkelpersoneel staat voor je klaar. In Enschede vind je rondom het H.J. van Heekplein de bekende fashion ketens zoals Zara en Mango. Hier kun je ook lekker bijkomen met een kopje koffie. Naast het bekende plein zijn er in Enschede nog tientallen andere kleine, gezellige winkelstraatjes waar je de leukste spulletjes kunt vinden. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de Haverstraatpassage, Walstraat, de Heurne en Zuiderhagen. In deze straten vind je lokale speciaalzaken en kleine boetiekjes. Laat je inspireren door de unieke producten die buiten of binnen liggen uitgestald en geef jezelf een verwenmomentje.

Lees verder

Enschede: Laat je inspireren door de tientallen shoproutes

Een dagje winkelen in Oost-Nederland is een echte belevenis. Het Van Heekplein is één van de grootste winkelpleinen in het Oosten. Met de winkelroutes van Uit in Enschede ontdek je de bekende en minder bekende ketens en kom je langs de leukste straatjes. Je begint bij de woonwinkels op het H.J. Heekplein en komt dan langs de grote warenhuizen. Vervolgens kom je langs bekende fashion stores als Open32 en Le Ballon. Daarna loop je door naar wat minder bekende kledingwinkels . Op de helft van de shoproute kom je langs trendy lunchrooms waar je kunt genieten van heerlijk eten. Vervolgens sluit je je Black Friday shopdag af met kleding en speelgoed voor je kids bij bijvoorbeeld Pico Kids. Kortom, Black Friday in Enschede is zeker de moeite waard! Ontdek Twente en heb jouw favoriete deals in huis in november.

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.