Black Friday Almere 2023

Almere is een super leuke stad om je te laten verrassen door de Black Friday deals op 26 november. Het is een moderne, opvallende maar vooral gezellig compacte stad waar je kunt genieten van een ruime mix aan hippe conceptstores en bekende winkels. Zo vind je in deze stad in Flevoland meer dan 400 verschillende winkels. Het aanbod varieert van elektronica tot aan fashion en van producten voor je vrijetijdsbesteding tot aan speelgoed voor je kinderen. Tijdens Black Friday is Almere goed voorbereid. Want met een extra lange koopavond wordt de drukte verspreid en wie weet is er ook wel een te gek event in aantocht. Check regelmatig wat er in Almere te doen is en jij gaat voorbereid Almere in tijdens Black Friday.

Lees verder

Almere: Shopparadijs voor de echte fashionista

Almere is één van de steden waar je niet na één dag op bent uitgekeken. In het overdekte winkelgebied in het centrum de Zoetelaar- en Bottelaarpassage vind je ten eerste veel speciaalzaken en hippe winkels. Ten tweede vind je in Almere ook de Citymall Almere. In deze citymall vind je bijna 100 overdekte, bekende en wat minder bekende winkels zoals bijvoorbeeld Manfield, Costes en Etos. Het is zeker relevant om in november de citymall eens goed in de gaten te houden, want het kan maar zo dat er leuke events komen tijdens Black Friday. Daarnaast kun je genieten van de vele horecagelegenheden die ook uitpakken tijdens Black Friday. Tot slot is er elke woensdag en zaterdag markt op het Stadshuisplein en de Stadhuispromenade. Er zijn dus plekken genoeg waar jij kunt genieten van de Black Friday gekte! Wees voorbereid en geniet tijdens de leukste kortingsdag van het jaar.

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.