Black Friday Purmerend 2023

Purmerend ken je misschien niet gelijk als dé winkelstad van Nederland maar deze stad is veel meer dan je denkt. Het is gezellig, overzichtelijk en het heeft een prachtig winkelcentrum als bruisend middelpunt. Waar Purmerend vroeger alleen gericht was op de visserij en scheepvaart, is de stad tegenwoordig zeker een bezoekje waard als het om shoppen gaat. Helemaal tijdens Black Friday leeft de stad op. Vorig jaar was er een speciale Black Friday Night in Purmerend. Winkels waren tot 23.00 uur open en op de pleinen kon je genieten van goede DJ’s en andere live muziek. Dit zorgde voor een gezellige avond. Bij bijna elke winkel kon je profiteren van de Black Friday deals. Zo liep de korting bij VERO MODA bijvoorbeeld op gedurende de avond. Hoe later je iets kocht, hoe meer korting je had. Zo werd je gestimuleerd langer te genieten van de kortingsdag. Naast Vero Moda kon je bij Juwelier van Moorselaar profiteren van kortingen tot 50% op de geselecteerde sieraden en ontving je bij Livera 25% korting op alle lingerie. Het is dit jaar al bekend dat er in Purmerend weer een Black Friday Night gaat komen. Houd onze website goed in de gaten voor het laatste nieuws. Misschien kun jij wel genieten van jouw favoriete DJ tijdens het shoppen!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Purmerend Black Friday Night: Shoppen en muziek dé perfecte combo

Hoe bereid je je voor op deze speciale shopping night? Je kunt natuurlijk alvast kijken waar de winkelgebieden zijn en waar jij straks dus dé beste Black Friday deals kunt onderscheppen. In Purmerend kun je bijvoorbeeld shoppen bij Winkelcentrum Eggert. In dit winkelcentrum vind je meer dan 50 winkels op het gebied van fashion, cosmetica en wonen. Na het shoppen kun je vervolgens even bijkomen in één van de tientallen lunchtentjes waar dit winkelcentrum over beschikt. In dit winkelcentrum en in de omgeving vind je regelmatig events en acties. We verwachten dus dat hier tijdens de Black Friday Night grootse dingen gaan gebeuren. Ben jij al klaar?