Black Friday Sieraden
sieraden

Sieraden Black Friday 2024

Heb jij zin om jezelf te verwennen met een mooi sieraad? Of wil jij een ring kopen voor jouw geliefde? Dan is Black Friday 2024 de uitgelezen kans om eens lekker los te gaan. Waar gouden en zilveren sieraden normaal heel duur zijn, is de prijs tijdens Black Friday een stuk lager. 29 november 2024 is dus de perfecte dag om een mooi cadeau te kopen voor een persoon die jij liefhebt, of om jezelf een prachtige armband of ketting te gunnen. Lees snel door voor de Black Friday deals die wij verwachten.

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Sieraden – Aanzoek doen? Laat je jouw geliefde stralen

Wanneer heb je nou echt een ring nodig? Wanneer je je geliefde ten huwelijk gaat vragen natuurlijk! Hét meest romantische moment is natuurlijk wel wanneer je ten huwelijk gevraagd wordt. Je voelt je speciaal en de wereld draait even om jullie alleen. Een trouw- of verlovingsring is een bijzonder fashion item. Een sierraad die je de rest van je leven bij je draagt en nooit meer af doet. Daarom is het belangrijk goed te kijken naar een aantal dingen. Wil je een steen? Matchende ringen? Goud of zilver? Bij de juwelier kun je altijd terecht voor de perfecte trouwringen. Trouwringen zijn natuurlijk duur, en daarom is het handig om te kijken naar kortingsdagen. Black Friday is bijvoorbeeld een landelijke kortingsdag waarop heel veel items in de aanbieding zijn.

Verwen jezelf met een sierraad cadeau

Behalve een romantisch sierraad, is een sierraad natuurlijk altijd leuk om te kopen. Ben je op zoek naar een prachtige ketting? Een ketting met bijvoorbeeld swarofski stenen? Of gewoon een mooie accessoire. Bij bijvoorbeeld ZINZI of Lucardi vind je prachtige sieraden die jouw look versterken. Ook vind je bij deze (web)shops echte musthaves zoals enkelbandjes, haaraccessoires en nog veel meer leuke hebbedingen. Meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste trends op het gebied van sieraden. Jij ontvangt dan alle leuke Black Friday deals in jouw mailbox in november.

Deze Black Friday deals waren afgelopen jaren actief: 

  • ZINZI had vorig jaar gave aanbiedingen. Elke dag kon je een andere topdeal vinden tot en met Cyber Monday
  • Bij Lucardi was er 20% korting op de hele collectie
  • Bij Pandora was er ook 20% korting op de hele collectie