Black Friday Breda 2024

Het Amerikaanse korting fenomeen begon een aantal jaar geleden klein in Breda. Een aantal winkels waren getriggerd door de kortingsdag, maar sinds vorig jaar begint Black Friday in Breda ook serieuze vormen aan te nemen. Winkels als MediaMarkt werden vorig jaar verrast door de grote stroom aan mensen die voor de Black Friday deals kwamen. Maar Breda is steeds beter voorbereid op de grote Black Friday kortingsdag. Voor fashion kun je bijvoorbeeld terecht bij winkelcentrum de Barones, waar je grote winkelketens vindt als Pull & Bear, Bershka en Open32. Behalve de leukste fashion stores kun je ook genieten van de bijzondere architectuur en het unieke sfeer ontwerp van de Barones. Behalve bij de Barones vind je in Oranje-Zuid ook een winkelgebied met 30 verschillende winkels. In de Wilhelminastraat vind je diverse fashion, schoenen en beauty stores waar jij zeker jouw favoriete Black Friday 2024 en Cyber Monday 2024 koopje kunt vinden. Behalve fashion vind je in dit gebied ook tientallen elektronica winkels waar jouw perfecte stofzuiger, wasmachine of televisie al op je ligt te wachten.

Lees verder

Breda: Mooie winkels in elke branche

In Breda vind je van alles wat, en daarom is het er heerlijk winkelen. In het centrum van Breda vind je in het stadshart winkelstraten als de Ginnikenstraat en de Veemarktstraat. Naast deze winkelstraten waar je veel bekende shops tegen zult komen, zijn er ook kleine winkelstraten waar je authentieke, kleine winkels zult vinden. Ook daar kom je vast en zeker Black Friday kortingen tegen op 29 november 2024. Je vindt de leukste fashion boetiekjes bijvoorbeeld in de Tolbrugstraat en ’t Sas. Heb je nu al jouw favoriete deals verzameld? Dan kun je natuurlijk ook genieten van een Brabantse borrel aan de Grote Markt!

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.