Black Friday Roermond 2023

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Roermond

Roermond is dé winkelstad van Limburg. In de binnenstad vind je bijvoorbeeld een mega Designer Outlet. Dit is één van de stores waar Roermond bekend om staat. In deze outlet vind je namelijk kleding en accessoires van honderden designermerken terug met hoge kortingen. Tijdens Black Friday was er vorig jaar ook nog eens 40% extra korting op de artikelen van deze designermerken. Wanneer je op zoek bent naar een bepaald fashion item uit de designer collectie, ben je dus bij de Designer Outlet zeker op je plek. Behalve de Designer Outlet biedt deze Limburgse stad nog veel meer voordelen tijdens de vierde vrijdag van november. Je vindt bijvoorbeeld bij de Huis- en tuin boulevard tientallen winkels waarmee je de ultieme huis-, tuin- en klusbeleving kunt hebben. Daarnaast heb je het Retailpark Roermond. In dit retailpark vindt je voor 35.000 m2 aan winkelplezier met verschillende fashion, elektronica, vrije tijd en speelgoed winkels. Voor ieder wat wils: van grote megastores tot kleine speciaalzaken.

Roermond: Meer dan Limburgs schoon

Behalve shoppen vind je in Roermond natuurlijk heel veel natuurgebied. Wanneer je even wilt bijkomen van het shoppen tijdens de drukste week in het jaar kun je je met je kids wel vermaken aan de Maasplassen of in het nationale park. Daarnaast loop je tijdens het shoppen natuurlijk langs mooie kathedralen en monumenten waaronder het Pierre Cuypers statue. Maar het belangrijkste blijft: Black Friday! Concentreer je dus op de koopjes en zorg dat je niks mist van jouw favorieten!