Black Friday Speelgoed
Speelgoed Black Friday

Speelgoed Black Friday 2024

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Speelgoed

Ben je al bekend met het fenomeen Black Friday? Misschien heb je het weleens voorbij zien komen. De afgelopen jaren is dit koopfestijn namelijk niet bepaald onder de radar gebleven. Terwijl de oorsprong van Black Friday ligt in Amerika, vindt Black Friday ook steeds meer zijn weg in Nederland. Waar Black Friday in Nederland begon met enkele enthousiaste deelnemers is het uitgegroeid tot de grootste kortingsdag van het jaar. Grote ketens als Coolblue, Bol of Amazon doen zeker mee en daar sluiten steeds meer kleine concerns bij aan. Waar vorig jaar het aantal deelnemende winkels rond de 160 lag, is de verwachting dat dit aantal met Black Friday 2024 alleen maar zal stijgen.

Lego, Playmobil of spelletjes deals

Tijdens Black Friday kun je dus korting verwachten! Black Friday Nederland verwacht dat grote concerns als Bol, fonQ en Blokker weer mee gaan doen met speelgoed acties. Heb je dus nog een leuk kerstcadeautje nodig voor je kind? Let dan goed op tijdens Black Friday en wie weet is dat ene leuke Lego city cadeau nog in de aanbieding, of dat leuke familiespel? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en jij blijft vóór en tijdens Black Friday op de hoogte van het laatste speelgoed nieuws.