Black Friday Leeuwarden 2024

Leeuwarden is ‘the place to be’ in Friesland voor veel shopplezier tijdens de vierde vrijdag van november. Black Friday zit namelijk al goed ingebakken in het geheugen van de menig Fries. Vorig jaar was het feest in Leeuwarden met een speciale koopavond en veel kleine voordeeltjes. Zo konden consumenten langer genieten van de Black Friday deals door de lange openingstijden en werden er bonnen uitgedeeld voor gratis kopjes koffie bij aankoop van verschillende producten. Daarnaast werkten horecagelegenheden en winkels samen voor de ultieme Black Friday beleving. Deelnemers waren te herkennen aan Black Friday posters waardoor je precies kon zien bij welke winkels je deals kon scoren. Tot slot was er vorig jaar tijdens Black Friday een festival gepland voor de dromers, dwalers en denkers tijdens de vierde vrijdag van november en als klap op de vuurpijl waren er vuurwerkshows te zien in de hele stad. Als dit niet reden genoeg is om je Black Friday aankopen te doen in het hoge noorden, weten wij het ook niet meer! Black Friday wordt elk jaar groter en dus verwachten wij dat Leeuwarden dit jaar nog meer uit gaat pakken en zorgt voor een té gek event!

Lees verder

Goed shoppen in de Friese Elfstedenstad

In deze Friese Elfstedenstad is het geen geheim dat je goed kunt shoppen. Maar waar kun je precies terecht voor jouw favoriete Black Friday deals in november? In het stadshart vind je bijvoorbeeld de Nieuwestad. Dit is de hoofdstraat van Leeuwarden met een prachtige gracht waar grote ketens zijn gevestigd als Steps, Ziengs en H&M. Daarnaast vind je leuke boetiekjes en speciaalzaken in de wat kleinere straten. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in de: Sint Jacobsstraat, de Kleine Kerkstraat, Naauw en in de Oude en Nieuwe Oosterstraat. In Leeuwarden vind je dus veel mode, woonaccessoires, vrijetijdsspullen en nog veel meer. Houd de website in de gaten voor de laatste deals in Leeuwarden en jij weet precies waar je moet zijn op 29 november!

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.