Black Friday Haarlem 2024

Haarlem is natuurlijk de hoofdstad van Noord-Holland en dus een goede plek waar veel Nederlanders hun thuisbasis vinden. Haarlem is een stad met een rijke historie en mooie monumenten. Daarnaast is het leuk om de Bourgondische levensstijl van het Haarlemse volk uit te proberen. In deze grote stad is het natuurlijk nodig om veel winkelgelegenheid te hebben. Gelukkig is er geen gebrek aan winkels. Tijdens Black Friday op 29 november 2024, hoef je dan ook niet stil te zitten. Je vindt in de Grote Houtstraat van deze sfeervolle Noord-Hollandse stad bekende ketens als adidas, Douglas en Score. Daarnaast vind je de allerleukste en unieke winkels in de Warmoestraat. Ook zijn er in Haarlem honderden bijzondere winkeltjes te vinden. Je vindt in deze stad bijvoorbeeld de Gouden Straatjes. De Gouden Straatjes vertellen unieke verhalen over de geschiedenis van de wijk. Tegelijkertijd ontdek je in deze pittoreske straatjes bijzondere winkels en ambachtelijke producten.

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Haarlem: Meer dan alleen een stad

Haarlem staat bekend om gave festivals, evenementen en musea. Wanneer je dus van Black Friday een leuk dagje uit wilt maken en geen zin hebt om de hele dag te winkelen, kun je de winkels even afwisselen voor het bezoeken van de tientallen musea die Haarlem rijk is. Naast musea kun je de Haarlemse kalender checken voor gave events. Zo vind je in Haarlem bijvoorbeeld Jazz events, foodtruck festivals waar je kunt genieten van lekker eten en verschillende sportevenementen. Of er een event gaat plaatsvinden tijdens Black Friday weten we niet, maar het zou zomaar kunnen! Houd de agenda dus goed in de gaten om precies te weten wat jij van Black Friday kunt verwachten tijdens de vierde vrijdag van november.