Black Friday Tilburg 2024

In Tilburg vind je op 29 november weer de heuse Black Friday gekte. Vorig jaar barstte de strijd al los om de koopjes met tientallen winkels die met de gekste koopjes probeerde allemaal de aandacht van de consument te trekken. In Tilburg vond je bijvoorbeeld goede deals bij MediaMarkt, HEMA en Levi’s. Vorig jaar besloten de Tilburgse winkels daarnaast om de openingstijden voor deze speciale kortingsdag aan te passen. Winkels gingen eerder dicht en bleven langer open. Dit jaar verwachten we dat deze grote stores zeker weer mee gaan doen en ook de kleine shops overhalen om na te denken over de beste Black Friday kortingen die ze de consument kunnen aanbieden.

Lees verder

Tilburg: Soort 9 straatjes met hippe winkels en koffiebars

In Tilburg kun je goed shoppen tijdens Black Friday. Op verschillende plekken in de stad vind je de leukste plekjes om te genieten van de leukste winkels of om eens rond te kijken. Zo is de Heuvel het centrale plein van de stad. Tegenover dit plein vind je een prachtige kerk en het plein is omringd door gezellige cafés waar je even bij kunt komen van je intense shop avontuur. Naast de Heuvel heb je in Tilburg het Dwaalgebied, dit is een gebied dat lijkt op de 9 straatjes in Amsterdam. Je vindt er ook tientallen hippe winkels en koffiebars. Vanuit dit gebied kun je je weg vinden door de Heuvelstraat, dé grootste winkelstraat van Tilburg. Hier vind je onder andere het grote warenhuis Hudson’s Bay. Tijdens Black Friday vind je hier ook standaard de leukste kortingen. Tot slot beschikt Tilburg nog over het overdekte winkelcentrum Emmapassage. Dit is volgens Tilburgers ‘the place to be’ wanneer je zin hebt om overdekt te shoppen. Dus.. Tilburg staat garant voor veel shopplezier!

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.