Black Friday Oosterhout 2023

In Oosterhout is men helemaal op de hoogte van de Black Friday gekte. Vorig jaar pakte ze groots uit met een speciale Black Friday shopping night. Op Black Friday waren de winkels verder tot 23 uur open, zodat de consumenten extra lang konden genieten van de allerbeste Black Friday deals. Naast de lange openingstijden traden er tal van artiesten op in de binnenstad. Het was een waar feestje in Oosterhout! Denk je dus van: Nee! Die deals bestel ik wel online! Niet doen, want dan mis je de allerleukste feestjes. Wij verwachten dat Oosterhout dit jaar weer uit gaat pakken met een groot evenement en de verwachtingen van vorig jaar gaat overtreffen. Wie zal het zeggen? Artiesten? Theater? We weten in ieder geval dat de Black Friday Shopping Night in Oosterhout weer een groot succes gaat worden. Wil je precies weten wat je kunt verwachten? Houd dan de site in de gaten voor het laatste nieuws.

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Oosterhout: Bruisend winkelhart

In Oosterhout vind je het grote overdekte winkelcentrum Arendshof. Dit winkelcentrum heeft veel te bieden op het gebied van kleding, schoenen, vrije tijd of elektronica & telecom. Je vindt hier bijvoorbeeld elektronica winkels als Handyman, Odido en Vodafone. Tijdens Black Friday verwachten we dat er weer veel fashiondeals voorbij gaan komen bij bijvoorbeeld ONLY, Vero Moda en Open32. Behalve het winkelcentrum Arendshof vind je een aantal autovrije winkelstraten in Oosterhout. Dit gebied loopt van het Schapendries(plein) tot aan de Markt en tot aan het Bouwlingplein met het Bouwlingcenter. Behalve veel bekende landelijke ketens kun je in Oosterhout ook lokale, ambachtelijke ondernemers verwachten. Elk met hun eigen specialiteit. Er zijn verschillende kleinschalige winkels waar je souvenirs kunt vinden, fashion en diverse eetgelegenheden. Daarnaast beschikt Oosterhout over een lange meubelboulevard waar je zeker kunt slagen wanneer je op zoek bent naar een nieuw interieur.