Black Friday Maastricht 2024

Je even begeven in een andere omgeving? Versteld staan van het prachtige berglandschap en de rijke historie die Nederland te bieden heeft? In Limburg vind je een prachtig stukje Holland. Tijdens Black Friday kun je een bezoekje brengen aan bijvoorbeeld de mooie stad Maastricht om te voorzien in je shop behoeften en tegelijkertijd je ogen uit te kijken. Maastricht beschikt namelijk over prachtige, culturele erfstukken, kerken, pleinen en nog veel meer karakteristieke gebieden. Elke hoek heeft weer een ander karakter. Dat maakt de stad uniek. Op 29 november staat ook Maastricht weer in het teken van koopjes. Dan is namelijk Black Friday. Waar veel steden uitpakken met events en speciale openingstijden vertrouwt Maastricht op de kracht van de charmante stad itself. Zonder extra poespas is Maastricht leuk genoeg. Er zijn namelijk tientallen shopgelegenheden waar je een kijkje kunt nemen bij jouw zoektocht naar de beste koopjes. En je kunt niet alleen genieten van winkels in het centrum maar in de hele stad vind je interessante merken.

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Maastricht: Stad van de goede smaak

In Maastricht kun je winkelen; dat is een feit. Zeven dagen per week zijn er honderden winkels open en regelmatig scoor je in deze stores de allerleukste sale items. Wanneer je meer bent van hip & vintage voel je je helemaal thuis in Wyck. Dit wordt beschreven als hét upcoming stadsdeel van Maastricht. Je vindt hier sfeervolle straatjes, hotels en unieke winkels zoals de VerwonderinG, Nina’s en Noir. Behalve het hippe winkelgebied kun je je ook vermaken in het sjiek & chic gedeelte van de stad in het Stokstraatkwartier. Hier vind je wat meer luxe merken zoals Woolrich, GANT, Van Os en Tommy Hilfiger. Maar deze winkels doen ook zeker mee aan de Black Friday gekte in november. Heb jij een goed beeld van Maastricht? Kijk goed op de site voor de laatste informatie en jij hebt de beste deals in huis in november!