Black Friday Leiden 2023

Leiden is dé stad van de cultuur. Met tientallen musea, theater en film staat Leiden garant voor een leuk dagje uit. Maar behalve cultuur staat Leiden ook wel bekend als shopstad. Met in totaal meer dan 650 winkels kunnen de echte shopliefhebbers zich goed uitleven. Helemaal tijdens Black Friday bloeit de stad helemaal op en is het gezellig druk in het Leidsche centrum.

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Leiden Black Friday: van bekend naar chique en authentiek

Maar wat zijn de beste troefkaarten voor een geslaagde Black Friday in Leiden? Ten eerste heb je in Leiden de Beestenmarkt. Dit is de entree van de stad en hét winkelplein van Leiden. Op dit plein is altijd wat te beleven. Je kunt er genieten van lekker eten & drinken en natuurlijk shoppen. Als er iets plaats gaat vinden tijdens Black Friday, moet je dit plein zeker in de gaten houden. Hier is namelijk plek genoeg voor gezelligheid. Naast dit plein in hartje centrum heb je bijvoorbeeld de Haarlemmerstraat. Hier vind je shopplezier voor een kilometer lang. Je ontdekt in deze straat sporen van 700 jaar bouw. Zo vind je in deze straat tientallen leuke winkels als de Snoepboom, DEKSELS!, Jutka & Riska en nog veel meer authentieke shops. Maar daarnaast kun je je ook verdiepen in de cultuur en kom je langs standbeelden en historische beelden.

Behalve in de Haarlemmerstraat vind je ook toffe winkels in de Breestraat. In deze straat vind je vooral authentieke winkels waar je misschien nog nooit van gehoord hebt. Maar deze winkels zijn ook zeker de moeite waard voor een bezoekje. Struin de leukste winkels af en bereid je voor op de leukste kortingsdag van het jaar, Black Friday!