Black Friday Hilversum 2024

Hilversum doet tijdens Black Friday helemaal in stijl mee aan de hype rondom Black Friday. Deze media stad weet wat Black Friday is en pakte vorig jaar uit met een prijs tijdens de vierde vrijdag van november. Zo kon je 5 keer kans maken op 3 minuten gratis winkelen. Super leuk toch! Ook stonden er tijdens Black Friday tientallen muziekoptredens op het programma welke zowel op straat als in het nét nieuwe overdekte winkelcentrum gegeven werden. We verwachten dat Hilversum dit jaar weer uit gaat pakken met een Black Friday event, houd dus de website goed in de gaten voor de laatste informatie. Vorig jaar waren de winkels tijdens Black Friday extra lang geopend namelijk ook tussen 16.00 en 22.00 uur zodat je optimaal kon genieten van de té gekke Black Friday deals in Hilversum. Of er dit jaar weer aangepaste openingstijden zijn, weten we nog niet. Blijf de website goed checken voor de laatste informatie.

Lees verder

Shoppen in Hilversum: Overdekt en fairtrade

Of je kunt shoppen in Hilversum is geen vraag maar een weet. Je vindt in Hilversum namelijk het nét gerenoveerde shoppingcenter Hilvertshof waar je tientallen stores kunt vinden met de allerleukste producten voor je vrije tijd, speelgoed voor je kids, mode accessoires en woonartikelen . Zo vind je bijvoorbeeld kleding van Esprit, ZARA en Mango in dit overdekte winkelparadijs. Daarnaast wordt je verblijd door optredens waardoor Black Friday 2024 een gezellig dagje uit wordt voor het hele gezin. Naast het overdekt shoppen kun je in deze plaats ook Fairtrade shoppen. Hilversum is namelijk sinds 2015 een Fairtrade gemeente. Dit betekent dat veel winkels, horecagelegenheden, bedrijven en organisaties aandacht schenken aan eerlijke handel. Winkels denken dus na over ontwikkelingskansen en een duurzame toekomst. Dus.. in Hilversum kun je terecht voor een breed scala aan Black Friday deals in verschillende winkelgebieden. Het leuke is dat het sinds 2018 elke zondag koopzondag is van 12.00 tot 17.00 uur. Dit betekent dat je niet alleen online, maar ook in de winkels 7 dagen lang kunt profiteren van de allerbeste Black Friday aanbiedingen!

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.