Black Friday Zwolle 2024

Zwolle staat in de top 50 van grootste steden van Nederland en daarmee beschikt het natuurlijk over een rijke hoeveelheid aan shop gelegenheid. Tijdens Black Friday, op 29 november 2024, staat deze stad weer in de startblokken om de Black Friday drukte te omarmen. Vorig jaar deden ze dit al met honderden Zwolse Black Friday deals. Zo kon je bijvoorbeeld met 30% korting jump tickets kopen bij Rebound, kon je bij totaalBED honderden euro’s korting besparen op je boxspring en kwamen er bij Zizzi elke dag speciale Black Friday deals. In 2024 verwachten wij weer te gekke Black Friday deals. Blijf Black Friday Nederland in de gaten houden voor de laatste informatie en jij weet precies waar jij zijn moet op 29 november.

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De winkelstraten in Zwolle kun je vinden in de Diezerstraat, de Luttekestraat, Melkmarkt en de Oude Vismarkt. Daarnaast moet je zeker de Sassenstraat niet vergeten. Deze straat staat zelfs in de top 10 van leukste winkelstraten van Nederland. En dat is niet zomaar. In de Sassenstraat vind je veel modeketens die op het eerste oog misschien onbekend zijn, maar zeker wel de moeite waard. Zo vind je er AINZ: wat staat voor ‘Amsterdam in Zwolle’. Dit modeketen heeft Scandinavisch ogende kleding, hippe jeans merken maar ook luxere kleding voor een chique gelegenheid. Ze beschikken over twee panden en daarmee heb je ruime keus om jouw favoriete kledingstuk tevoorschijn te toveren tussen de exclusieve kledij. Naast fashion vind je in deze top-winkelstraat hét lego-paradijs van Zwolle: SpeelGoedZwolle. Dé winkel waar jouw kids niet uit weg te slaan zijn. Tot slot is Spotted een hippe kledingzaak gebouwd in een klassiek pand. Het is daarmee leuk om even een kijkje te nemen en om natuurlijk gave kleding te spotten!