Black Friday Boxsprings
boxsprings

Boxsprings Black Friday 2024

We hoeven je vast niet uit te leggen waarom slapen essentieel is in het leven. Daarbij hoeven we je waarschijnlijk ook niet te vertellen hoe heerlijk slapen kan zijn. Zeker na vele uren werken of na een hectische dag. Dat ene gevoel wat je dan ervaart wanneer je na lang verlangen ein-de-lijk in bed ligt en heel je lichaam ontspant… Onbetaalbaar… Of toch niet? Tijdens Black Friday zijn er enorm lekkere aanbiedingen op boxsprings, hét bed met onwijs veel comfort! Dus aarzel niet en glunder hier naar alle boxspring Black Friday deals!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Koop jouw Boxspring tijdens Black Friday 2024

Black Friday is een dag welke bekend staat om de meest waanzinnige kortingen. Deze dag valt elk jaar traditioneel op de vrijdag na Thanksgiving. Ideaal voor je Sinterklaas- en/of kerstinkopen! Of natuurlijk om geld te besparen op de nodige aanschaf van (dure) producten, zoals een boxspring! Afgelopen jaar had bijvoorbeeld Swiss Sense tot €300,- extra kassakorting bij de aanschaf van een boxspring! Tijdens Black Friday 2024 gaan er zeker weer mooie deals verschijnen. Houdt naast Swiss Sense dan ook andere winkels in de gaten, zoals wehkamp, FonQ, Beddenreus, IKEA, Home24, TotaalBED en nog veel meer!

Hoe kies je de juiste Boxspring?

Een boxspring bestaat uit verschillende delen die stuk voor stuk even belangrijk zijn om bij stil te staan;

De box

Een ledikant heeft een lattenbodem. Een boxspring een bedbodem met springveren, ook wel de box genoemd. Dit is dus vaak het eerste waar je een keuze in kunt maken. Zo heb je een box bestaand uit bonellveren of pocketveren. Een bonellbox bestaat uit spiraalveren welke met één staaldraad worden verbonden. Hierdoor is de ondersteuning overal hetzelfde. Een pocketbox bestaat uit los van elkaar liggende veren verpakt in kleine textielzakjes. Hierdoor bewegen de veren met je lichaam mee en lig je stabieler. Naast de keuzes in de vering kun je er ook nog voor kiezen om een elektrisch verstelbare box te nemen.

Het matras

Bovenop de box komt het matras. Hierbij heb je de keuze in de soort afdeklaag, zoals koudschuim of traagschuim, en hardheid. Wat betreft hardheid zijn er soft, medium en firm matrassen. Over het algemeen wordt er gekeken naar gewicht. Bij een lichaamsgewicht tot 65 kg kies je voor een soft matras. Bij een lichaamsgewicht tot 85 kg is een medium matras geschikt. En weeg je boven de 85 kg dan is een firm matras de juiste optie. Maar factoren zoals lengte, type slaper en fysieke klachten spelen hier ook een belangrijke rol in.

De topper

Dan hebben we nog een topper, de laag bovenop je matras. Deze laag zorgt voor bescherming van het matras en extra comfort. Wanneer je twee losse matrassen hebt gekozen, kun je met een topper de split verbergen. Maar wanneer je een elektrisch verstelbare boxspring hebt is dit niet mogelijk. Hierbij horen de twee delen namelijk apart te kunnen bewegen. Daarnaast heb je bij een topper ook de keuze uit verschillende materialen, zoals traagschuim en koudschuim.

Overige onderdelen

Nadat je een box, matras en topper hebt uitgekozen, is het tijd voor het kiezen van een hoofdbord, pootjes, bekleding en eventuele hocker.

Ontvang de beste Black Friday deals in je mailbox!

Wanneer je de juiste opstelling voor je heerlijke, comfortabele en vredige nachten hebt gekozen, rest er nog maar een ding; op de hoogte blijven van alle boxspring Black Friday deals! Dit kan overweldigend zijn door al het aanbod, dat je er nachten van wakker ligt. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Daarom brengen wij je graag d.m.v. onze nieuwsbrief als een van de eerste op de hoogte van de beste Black Friday boxspring aanbiedingen! Dus waar wacht je nog op? Schrijf je in, laat je door ons op de hoogte brengen en gun jezelf het luxe gevoel van een Black Friday boxspring!