Black Friday Alkmaar 2024

Alkmaar staat al jaren in de top 10 van beste shopsteden van Nederland. Tijdens Black Friday 2024 kun je in Alkmaar dus zeker de allerbeste deals vinden op het gebied van cosmetica, wonen, elektronica en tientallen andere deals. Je vindt in Alkmaar bekende ketens als HEMA, Beter Bed en BCC allemaal naast elkaar waardoor je niet lang hoeft te zoeken naar je favoriete merk. Naast de bekende ketens heb je ook shopplezier in de historische oude binnenstad. Je vindt in Alkmaar verschillende shoproutes, waarmee iedere shopliefhebber zijn of haar favoriete producten kan vinden in de speciaal daarvoor aangelegde shoproute. Ben jij bijvoorbeeld van het eerlijk shoppen? Ben je op zoek naar hippe, duurzame artikelen voor een lage prijs? Dan kan je de route volgen met eerlijke shops. Maar wanneer je daarentegen meer houdt van het ontdekken van de historische stad kun je je begeven door de oude, smalle straatjes van Alkmaar. Deze straatjes hebben allemaal eigen karakteristieken waardoor het niet alleen leuk is om te shoppen maar ook om rond te kijken. Alkmaar heeft dus genoeg te bieden voor iedere shopliefhebber.

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Alkmaar: Veel meer dan de kaasmarkt

Alkmaar staat natuurlijk bekend om de kaasmarkt. Elke vrijdag geniet je in het zomerseizoen in deze Noord-Hollandse stad van het traditionele kaasmarkt evenement. Je maakt kennis met de kaasmeisjes, marktmeesters en handelaren. Maar behalve kaas heeft Alkmaar méér te bieden, helemaal tijdens Black Friday waar weer tienduizenden artikelen voor lage prijzen over de toonbank gaan. Tijdens Black Friday kennen de Alkmaarse winkels speciale openingstijden. Vorig jaar was er bijvoorbeeld koopavond voor alle winkels tijdens Black Friday. De verwachting is dat winkels in 2024 tijdens Black Friday ook weer langer open gaan blijven. Houd de openingstijden dus goed in de gaten om op tijd te zijn.