Black Friday Groningen 2024

Dé grote stad in het Noorden van Nederland waar je veel shopplezier kunt beleven, is toch wel Groningen. De CNN spreekt over Groningen als: ‘a winning alternative to Amsterdam’ en wij zijn het hier volledig mee eens. Iets minder groot, maar minstens net zo gezellig is Groningen. Tijdens Black Friday, op 29 november 2024, vind je in deze wereldstad weer de allerbeste Black Friday deals in de leukste winkels. Hét shoppinggebied is de Folkingestraat van Groningen. In deze straat vind je eigenzinnige winkels en restaurants waar veel verborgen kunst kan worden aanschouwt. Naast de Folkingestraat vind je in het A-kwartier een eeuwenoude maar tegelijkertijd luxe sfeer. Gezellige horecagelegenheden worden ondersteund door leuke fashionstores rond de kerk als Hugo Boss en Tommy Hilfiger. Tot slot vind je in de Oosterstraat producten van goede kwaliteit en leuke fashion, vrije tijd en woontrends.

Lees verder

Groningen: 7 dagen per week geopend

Het leuke aan shoppen in Groningen is dat je 7 dagen de tijd hebt om jouw favoriete producten uit te zoeken. Tijdens Black Friday 2024 is dit natuurlijk ideaal. Je hebt vaak tijd te kort om overal te kijken. Maar gelukkig zijn winkels in Groningen vaker en langer open. Wel is het belangrijk om goed op te letten wat de exacte openingstijden zijn tijdens Black Friday 2024, want dit kan nog eens veranderen. In Groningen is het altijd erg druk in de stad tijdens Black Friday, bekijk daarom goed voor welk product je komt zodat je je gelijk kunt verplaatsen in de juiste richting. Groningen is ook leuk vanwege de jonge leeftijd. De stad telt veel studenten, namelijk rond de 55.000 studenten, wat ook zorgt voor het hippe stadsbeeld. Hier spelen winkeliers ook op in door veel Black Friday deals te promoten die relevant zijn voor de juist jongere doelgroep.

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.