Black Friday Arnhem 2024

De Arnhemse winkeliers zijn zeker al bekend met dé grootste kortingsdag van het jaar: Black Friday. Vorig jaar verschenen de affiches al tijdig in de etalages met de beste aanbiedingen. Ook dit jaar verwachten we dat Arnhem weer uit gaat pakken met hoge kortingen. Er wordt overlegd met winkeliers uit de straat, zodat er één lijn wordt getrokken in de kortingen en er wordt op tafel gelegd wat de deals gaan zijn. Ja, Arnhem is er helemaal klaar voor! Maar waar moet je precies zijn op 29 november 2024? In Arnhem heb je niet de 9 Straatjes zoals in Amsterdam, maar de 7straatjes. Dit zijn kleine winkels met spullen die je niet snel ergens anders terug zult zien. Echte authentieke, vintage exemplaren komen tevoorschijn in dit gebied. Naast de 7straatjes vind je in de Vijzelstraat en Ketelstraat ook een groot aanbod van grote winkelketens en wat kleinere bekende shops. Houd je ogen open en sla af en toe links- en rechtsaf om de mooiste fashion items te ontdekken. Behalve fashion vind je in Arnhem natuurlijk ook grote stores terug waar je kunt kijken voor de beste elektronica deals zoals bij: BCC, Vodafone of MediaMarkt.

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Arnhem: Hart van de Veluwe met hippe conceptstores

Behalve een shopstad staat regio Arnhem natuurlijk bekend om de groene omgeving. In de Veluwezoom van Arnhem vind je brede wegen, oude bomen en prachtige huizen. Al dit groen in deze Gelderse stad vindt perfect zijn uitstek in de creatieve geest van de Arnhemmers. Je vindt daarom hippe conceptstores die geleid worden door modestudenten, mooie beekjes die uitstromen in watervallen en de stoere steenfabriek. Hier kun je genieten van je welverdiende kopje koffie.