Samsung Galaxy A72 Black Friday
Samsung Galaxy A72 Black Friday

Samsung Galaxy A72 Black Friday 2024

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Wie er al fan waren van de Galaxy A70 en A71 kunnen nu zeker in hun handjes knijpen. Sinds 2021 is de Samsung Galaxy A72 uitgebracht. Deze smartphone is het topmodel van Samsung haar A-serie. Met een groot scherm, grote accu en telefoto camera met 3x zoom, krijg je met de A72 veel, zonder daar te veel voor te betalen. En dan hebben we het nog niet eens over de Black Friday deals!

Black Friday Samsung Galaxy A72

De Galaxy A72 zet de top A-serie voort. Dat doet deze smartphone dan ook met stijl. Ontzettend goede specificaties zonder daar de hoofdprijs voor te betalen. En tijdens de Black Friday Samsung Galaxy A72 aanbiedingen ontvang jij nóg leukere prijzen. Een topmodel telefoon voor een middenklas prijsje, daar kom je je bed wel voor uit toch?! 

Voorspellingen voor Galaxy A72 Black Friday 2024 

De Galaxy A72 is natuurlijk pas begin 2021 uitgebracht, wat betekent dat voornamelijk de voorgangers, zoals de Galaxy A70 en Galaxy 71, flink afgeprijsd gaan zijn tijdens Black Friday 2024. Toch gaat het zeker de moeite waard zijn ook de A72 tijdens dit kortingsfestijn in de gaten houden. Tevens zijn ook de Cyber Monday deals van Samsung interessant. Cyber Monday valt dit jaar op maandag 2 december.

Galaxy A72 Black Friday deals van eerdere edities

We blikken terug naar eerdere toffe Samsung Galaxy A-modellen aanbiedingen: 

  • Samsung Galaxy A71 van €469,- naar €333,- (28% korting) bij Samsung;
  • Samsung Galaxy A51 128 GB van €289,- naar €238,- (17% korting) bij MediaMarkt;
  • Bij Coolblue 37% korting op de Samsung Galaxy A51 128 GB;
  • 21% korting op de Samsung Galaxy A21 bij OTTO

Samsung Galaxy A72 release date

De Galaxy A72 is vanaf maart 2021 beschikbaar in Nederland. De telefoon kan in combinatie met een abonnement gekocht worden bij de grote providers als Vodafone, T-Mobile en Belsimpel. Natuurlijk kan de telefoon ook los gekocht worden bij bijvoorbeeld Coolblue, Samsung en wehkamp. Houd deze winkels dus goed in gaten tijdens Black Friday 2024.

Samsung Galaxy A72 producten

Natuurlijk hoort bij een nieuwe telefoon ook een nieuwe set accessoires. Voor leuke audio, telefoonhoesjes of opladers is Black Friday ook de perfecte tijd om deze aan te schaffen. Houd daarbij winkels als Bol, MediaMarkt en Amazon in je achterhoofd. 

Huidige deals en acties

Het is natuurlijk te begrijpen dat je niet kan wachten tot Black Friday om een nieuw toestel te kopen, je wil altijd en overal bereikbaar zijn. Dat snappen wij en daarom kun je alle huidige beste deals nu al terugvinden in ons winkel– en dealoverzicht. Start nu al met scoren en vind bijvoorbeeld ook een leuke deal op de Galaxy Buds of een Sim-Only toestel.