Black Friday Samsung Galaxy s10
Galaxy S10

Galaxy S10 Black Friday 2024

De Samsung Galaxy S10 is een echte eyecatcher onder de smartphones! Het scherm van dit toestel is met 6,1 inch, lekker groot wat maakt dat deze smartphone bijna als vervanger van je televisie dient! Uiteraard heeft het toestel nog heel veel meer voordelen. Een ander voordeel, je koopt de Galaxy S10 of een abonnement op dit toestel met hoge korting tijdens, …. Black Friday!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Samsung S10

De Samsung S10 is het allernieuwste model van Samsung Galaxy. Met deze smartphone beschik je over een groot scherm, een vingerafdrukscanner en verbeterde gezichtsherkenning. Het is dus heel makkelijk om je smartphone in te schakelen en aan de slag te gaan. Heb je nog een nieuwe telefoon nodig en lijkt dit exemplaar je wel wat? Dan is het handiger om even te wachten tot Black Friday 2024. Je vindt dan honderden Samsung deals in de uitverkoop.

Camera, design en nieuwe kleuren

Het kortingsfestijn Black Friday. Misschien ben je er al bekend mee en heb je jouw verlanglijstje al opgesteld of misschien is dit de eerste keer dat je hier iets over hoort. Black Friday is dé kortingsdag die elk jaar plaatsvindt op de vierde vrijdag van de maand november. Op deze dag  wordt het doen van de kerstinkopen officieel ingeluid met een kortingsdag. Eén van de categorieën waar je veel nieuwe en hoge deals kunt vinden, is bij de categorie: telefoons. De Samsung S10 is het nieuwe exemplaar van Samsung en met het nieuwe scherm heeft dit Samsung Galaxy exemplaar een grote vernieuwing ondergaan. De randen van het scherm zijn namelijk een stuk dunner dan normaal. Daarnaast zit de frontcamera in een soort gaatje in het scherm waardoor je het bijna niet ziet. Tot slot heeft Samsung bij de S10 de gezichtsherkenning verbeterd. Al deze nieuwe eigenschappen maken de Samsung S10 tot een gewilde smartphone op de markt van de telefonie.

Grotere accu’s, sneller opladen en meer plezier

Omdat de nadelen van de S9 bij de S10 zijn verbeterd, is de S10 weer één van Samsungs paradepaardjes. De drie camera’s schieten uitstekende foto’s en de oplaadtijd van de accu is bij deze telefoon sneller dan hij al was. Daarnaast gaat het draadloos laden van de S10 een stuk sneller dan bij zijn voorganger. Heb je wel tijd, zin en geld voor een nieuwe telefoon? Misschien dit laatste niet, maar dat geeft niet! Tijdens Black Friday kun je namelijk voor weinig geld de Samsung S10 aanschaffen.