Black Friday Samsung Galaxy S20
Galaxy S20

Samsung Galaxy S20 Black Friday 2024

Ben jij je oude telefoon ook helemaal zat? Ben je echt toe aan een nieuwe? De Samsung Galaxy S20, S20+ en S20 Ultra zijn de opvolgers van de Samsung S10. Dit betekent dat deze nóg beter zijn! Bekijk hier alle aanbiedingen voor de S20 die NU geldig zijn!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Samsung S20 Black Friday

De Samsung Galaxy S20 is een populaire telefoon met de beste specificaties. Wanneer je een fan bent van Samsung telefoons, is het slim om de Samsung S20 Black Friday acties goed in de gaten te houden. Zodat deze mobieltjes met leuke kortingen gescoord kunnen worden.

Voorspellingen voor Samsung S20 Black Friday 2024

Er zijn veel winkels die tijdens Black Friday Samsung deals aanbieden. Vorig jaar ontving je bij Samsung zelf zeer scherpe prijzen met daarop tot €1000,- retour. Ook bedrijven als KPN en Vodafone bieden vaak Samsung Smartphone deals aan. We verwachten dat dit ook geldt voor Black Friday 2024.

Samsung S20 Black Friday deals van eerdere edities

Een terugblik naar deals van soortgelijke producten van vorige jaren:

  • Tot €1000,- retour op geselecteerde producten bij Samsung;
  • Samsung Galaxy S10+ met 10% korting bij Samsung;
  • Samsung Galaxy S10e met 28% korting bij Odido;
  • Samsung Galaxy S8 met 10% korting bij Amazon.

Vragen over de Samsung S20

Samsung S20 Ultra en S20 Plus

De Samsung S20 heeft ook twee luxere varianten. Er bestaat de Galaxy S20 Plus en de S20 Ultra. Wat is nu precies het verschil? Ten eerste zijn de schermgroottes van deze varianten groter. De camera’s hebben daarnaast meer lenzen en functies en ook hebben deze telefoons een krachtigere hardware. Maar vergis je niet, de prijs ligt bij deze smartphones ook een stuk hoger.

Samsung S20 vs Samsung S10

Aangezien de Samsung Galaxy S20 de opvolger is van de S10, is het interessant om te weten wat de verschillen zijn. De foto’s van de Galaxy S20 bevatten meer details en je maakt betere foto’s bij weinig licht. Met de S20 zijn je apps nog sneller opgestart. Daarnaast gaat de telefoon heel wat langer op een lading mee. Dit zijn allemaal ontzettende mooie verbeteringen dus!

Black Friday Samsung S20 producten

Om de aankoop van je nieuwe telefoon af te maken zijn er ook veel leuke hoesjes, oortjes en screenprotectors. De meest populaire oortjes zijn de Samsung Galaxy Buds. Ook deze producten zijn zeker de moeite waard in de gaten te houden tijdens Black Friday!

Huidige deals en acties

Is het nog geen Black Friday, maar je wilt wel nu al een nieuwe telefoon, omdat je altijd bereikbaar wilt zijn. Check dan ons winkel– en dealoverzicht voor de huidige kortingen!