Samsung Galaxy A42 Black Friday
Black Friday Samsung Galaxy A42

Samsung Galaxy A42 Black Friday 2024

Huh?! Weer een nieuwe smartphone van Samsung? Jazeker! Samsung brengt de Samsung Galaxy A42 5G smartphone op de markt! Deze telefoon kost maar €349,- en werd begin november 2020 uitgebracht! Wie weet kun je deze met de Samsung Galaxy A42 Black Friday aanbiedingen voordelig in huis halen. Daarnaast gaan de voorgangers van de Galaxy A42 zeker mooie deals hebben!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Samsung Galaxy A42

Oké er wordt een nieuwe Samsung telefoon uitgebracht, maar wat kan de Galaxy A42 dan allemaal? Ten eerste heeft de telefoon 5G-ondersteuning, een 6,6-oledscherm en een accu van 5000 mAh. Ten tweede heeft de telefoon vier cameralenzen en maakt daardoor mooie foto’s. Ten slotte is de nieuwe smartphone beschikbaar met verschillende ram-geheugens. Kortom, de nieuwe Samsung Galaxy A42 is een toffe midrange-smartphone!

Voorspellingen voor Black Friday 2024 Samsung Galaxy A42

We verwachten voor Black Friday 2024 weer veel toffe kortingen op smartphones. Ieder jaar wordt er weer veel met verschillende Samsung telefoons gestunt. Dit jaar gaan vooral de kortingen op de voorlopers van de Galaxy A42 heel interessant zijn. En wie weet gaat ook deze nieuwe smartphone met een mooie korting over de toonbank. Winkels om zeker in de gaten te houden tijdens dit feestelijke evenement zijn: Bol, MediaMarkt, Coolblue en Expert.

Samsung Galaxy A42 Black Friday deals van eerdere edities

We kijken graag even terug naar andere toffe A-serie Galaxy deals van voorgaande edities:

– 29% korting op de Samsung Galaxy A50 bij Coolblue;
– 25% korting op de Samsung Galaxy A20e 32 GB bij Expert;
– 17% korting op de Samsung Galaxy A70 128 GB bij Coolblue;
– En nog veel meer andere leuke Samsung deals!

Samsung producten

Samsung brengt ieder jaar weer betere telefoons uit dan het jaar daarvoor. De populairste series zijn de Galaxy S-serie en de A-serie. De laatste aanwinsten in deze series zijn de Galaxy S20 en de Galaxy S20 FE, de Galaxy A51 en dan nu ook de Galaxy A42. Ook liggen er nu voor het eerst opvouwbare telefoons in de winkel. Er begint bij Samsung dus weer echt een nieuw tijdperk. Wij zijn benieuwd!

Huidige deals en acties

Ben je nu al toe aan een nieuwe telefoon en kan je niet wachten op Black Friday? Check dan nu alvast de huidige aanbiedingen van Samsung telefoons in ons winkel– en dealoverzicht. Dus checken maar!