Galaxy A51

Samsung Galaxy A51 Black Friday 2024

Niet heel verrassend, maar de Samsung Galaxy A51 is de opvolger van de Samsung Galaxy A50. De telefoon gaat zonder problemen de hele dag mee. Daarbij heeft de telefoon veel opslag, de functie snelladen en prima camera’s. De telefoon heeft Android 10 als besturingssysteem. Een hele leuke telefoon dus! En nog leuker met toffe kortingen, dus bekijk snel de deals!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Samsung Galaxy A51 Black Friday

De Samsung Galaxy A51 heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Zijn voorganger was een van de populairste smartphones van 2019. En ook is de Samsung Galaxy A51 momenteel ‘s werelds best verkochte Android-smartphone. De telefoon heeft een groot scherm en een redelijke prijs en daarnaast ook de ultieme combinatie van stijl en comfort. Dit maakt de smartphone ontzettend populair. De prijs ligt al laag, maar tijdens Black Friday komen de Samsung Galaxy A51 prijzen nóg lager te liggen.

Voorspellingen voor Samsung Galaxy A51 Black Friday 2024

Ten aanzien van andere aanbiedingen van Samsung A-telefoons, verwachten we ook voor Black Friday 2024 weer fikse kortingen. En dan ligt de telefoon qua prijzen al lager dan de concurrentie. Zo ontving je vorig jaar 29% korting op de Samsung Galaxy A50 bij Coolblue.

Black Friday deals van eerdere edities

De Samsung Galaxy A51 was vorig jaar nog niet uitgebracht. Daarom blikken we terug naar andere Samsung A-model aanbiedingen:

– 29% korting op de Samsung Galaxy A50 bij Coolblue;

– 25% korting op de Samsung Galaxy A20e 32 GB bij Expert;

– 17% korting op de Samsung Galaxy A70 128 GB bij Coolblue;

– En nog veel meer andere leuke Samsung deals!

Samsung Galaxy hoesje

De keuze in hoesjes voor de Galaxy A51 overweldigend. Je hebt verschillende hoesjes qua stijl, comfort en functie. Leuke en originele telefoonhoesjes zijn te vinden bij Smartphoneshoesjes.nl. Ook zij hebben vaker leuke acties die terug te vinden zijn in ons winkeloverzicht. Ook Bol.com, Coolblue en MediaMarkt bieden o.a. verschillende hoesjes aan voor deze populaire telefoon.

Huidige deals en acties

Ben je nu al enthousiast om de Samsung Galaxy A51 aan te schaffen? Kan je dus echt niet wachten op Black Friday? Bekijk dan de huidige Samsung telefoon acties in ons winkel– en dealoverzicht.