Black Friday Samsung Galaxy s9
Galaxy S9

Galaxy S9 Black Friday 2024

De Samsung Galaxy S9 is een Android toestel met een randloos scherm. Het toestel beschikt over een dubbele camera die ook nog eens flink geüpgrade is ten opzichte van de Galaxy S8. Zo kun je in slowmotion video’s opnemen en zijn de beelden scherper. Het toestel beschikt over een grootwerkgeheugen wat maakt dat je van deze smartphone een snelle response mag verwachten. Scoor je Samsung Galaxy S9 dit jaar met korting!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Samsung S9

Een smartphone aanschaffen is altijd een heel karwei. De tientallen soorten en hoge prijzen maken het moeilijk om het juiste exemplaar te vinden. Gelukkig is de categorie ‘telefoon‘ één van de meest voorkomende categorieën tijdens Black Friday 2024. Dit betekent dat je weer hoge kortingen kunt verwachten en dus voor een lage prijs een telefoon van goede kwaliteit hebt. De Samsung S9 heeft wellicht al een bekend design en is met de nieuwe kleuren en features toch net weer een stukje anders. Lees snel over wat de Samsung S9 uniek in zijn soort maakt.

Prachtige foto’s en nieuw design

Nieuw aan de S9 ten opzichte van andere modellen, is de dubbel diafragma camera. Deze camera beschikt over 12-megapixels en een super slow-motion functie. Daarnaast zit er ook een selfie-camera in en kun je je gezicht laten veranderen in een emoji met de AR Emoji tool! Met deze nieuwe camera kun je zowel ’s nachts als overdag prachtige, heldere foto’s maken waarbij je geniet van de mooiste details. Naast de camera, beschikt de S9 van Samsung over een verbeterde beveiliging. Deze smartphone heeft namelijk een irisscanner waardoor je ogen met of zonder bril worden gescand en je jouw telefoon op deze manier eenvoudig opent.

Waterbestendig en stofvrij

Veel telefoons moet je niet uit je zak halen wanneer de regen met bakken uit de hemel komt. Dan kun je ze niet meer gebruiken. Toch is dit bij de S9 niet het geval. Deze telefoon is namelijk waterbestendig en stofvrij. Je kunt dus gerust Google Maps checken tijdens de regen zonder angst dat je smartphone de volgende dag niet meer te gebruiken is. Goede Samsung deals kun je bijvoorbeeld vinden bij Amazon, Megekko of Coolblue.