Header categorie Black Friday NL
Galaxy Buds

Galaxy Buds Black Friday 2024

Ben je fan van de Apple AirPods, maar je wilt toch liever een paar oortjes dat beter aansluit op je Android telefoon? Dan zijn de Galaxy Buds de ultieme uitkomst! Deze toffe oordopjes kunnen zonder smartphone bediend worden, je stem is voldoende. Hiermee kun je gemakkelijk berichten verzenden of iemand bellen. De Galaxy Buds zijn afgesteld door geluidsexperts en hebben daarom een fantastisch geluid. Check de deals hieronder!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Galaxy Buds Black Friday

De Galaxy Buds zijn geweldig om mee te luisteren, maar daarnaast ook super om jezelf te laten horen. Met deze Buds lijkt het bij het luisteren van muziek alsof je vooraan staat bij je favoriete concert. De oortjes analyseren de omgeving en zorgen ervoor dat de muziek en gesprekken ruisvrij aanhoren. Vind je het ook heerlijk om uit de hectische wereld te ontsnappen? Check dan absoluut de Galaxy Buds Black Friday!

Voorspellingen voor Galaxy Buds Black Friday 2024

Ten aanzien van de populariteit van de Galaxy Buds verwachten we tijdens Black Friday 2024 ook weer leuke aanbiedingen. Vorig jaar ontving je o.a. bij Coolblue tot 20% korting op de Galaxy Buds.

Galaxy Buds Plus

Tussen de Galaxy Buds en de Galaxy Buds Plus bestaan een aantal aanzienlijke verschillen. De Earbuds Plus kunnen in totaal 22 uur mee in tegenstelling tot de normale Buds die 13 uur mee kunnen. Ook zijn de nieuwe oortjes veel sneller opgeladen en hebben ze een betere microfoon en luidspreker. Voor deze extra specificaties betaal je natuurlijk ook een beetje meer.

Galaxy Buds Live

In augustus bracht Samsung de Galaxy Buds Live uit. De oortjes worden ook wel de Samsung Galaxy Buds 2 genoemd. Het zijn boonvormige oortjes inclusief waanzinnig geluid en ruisonderdrukking, wat nog niet eerder aanwezig was in de Galaxy Buds. Hierdoor creëren de Buds als het ware een live-concert, wat ongelofelijk lekker klinkt! Bovendien kun je met de accu 15 uur vooruit en heeft hij een ingebouwde snellaadfunctie.

Galaxy Buds producten

Er zijn dus momenteel twee varianten van de Galaxy Buds te koop, de Galaxy Buds en de Galaxy Buds Plus. Er zijn daarbij oplaadbare doosjes te koop, waardoor je oortjes langer mee kunnen. Ook zijn er coole hoesjes te koop voor de doosjes, zodat jij deze helemaal kan opfleuren!

Huidige deals en acties

Wanneer je nu al wilt opgaan in je muziek, maar Black Friday is nog niet gearriveerd. Dan kun je een kijkje nemen op ons winkel– en dealoverzicht.