Icoon Black Friday Galaxy S22

Samsung Galaxy S22 Black Friday 2024

Als eerste op de hoogte zijn van Samsung Galaxy S22 aanbiedingen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Samsung Galaxy S22 Black Friday

Natuurlijk is het geen 2022 zonder de high end smartphone “de Samsung Galaxy S22”. Het toestel beschikt over ingetogen kleuren, een AMOLED scherm, een breed frame en een glazen achterkant. Ook deze telefoon kun je draadloos opladen en het toestel heeft optische zoom en een groothoeklens. Met het grote opslaggeheugen en de scherpe resolutie is deze telefoon zeker de moeite waard aan te schaffen tijdens de Galaxy Black Friday deals.

Daarnaast heb je ook nog de Galaxy S22 Ultra met nog betere specs en prestaties. Profiteer ook van de beste deal op dit model in november, wie weet ontvang je wel extra korting in combinatie met verschillende telefoon abonnementen.

Voorspellingen voor Black Friday 2024 Galaxy S22

Naar verwachting gaat vooral de korting op de voorgangers van de Galaxy S22 door het dak schieten tijdens Black Friday. Je kunt dan vooral denken aan de Samsung Galaxy S21, de Galaxy S21 FE of de Galaxy S20. Op deze modellen worden tientallen procenten korting verwacht. Op de Galaxy S22 verwachten we minder afprijzing.

Galaxy Black Friday deals van eerdere edities

De beste deals van voorgaande edities worden hieronder opgesomd:

  • 12% korting op de Galaxy S21 Plus – 5G – Paars bij Art & Craft;
  • €100 retour + extra korting op Galaxy S21 bij Odido;
  • Tot €1000,- retour op geselecteerde producten bij Samsung;
  • Samsung Galaxy S20 FE van €649 naar €577,61 bij MediaMarkt (11%).

Galaxy Buds Pro & Galaxy Tab

Naast de Galaxy S22 zijn ook de Galaxy Buds Pro en de Galaxy Tab tijdens Black Friday 2024 ontzettend populair. De draadloze oortjes worden ieder jaar weer populairder en dit uit zich in veel Black Friday aanbiedingen. Ook op de Galaxy Tab verwachten we tientallen procenten korting.

Huidige deals en acties

Ben jij nu al klaar met je huidige toestel? Wil jij nu al een goede deal scoren? Bekijk alle smartphones deals in ons winkeloverzicht of tussen onze product deals. Zo kun je een los toestel of een toestel met abonnement scoren. Kijk snel voor jou beste Android actie!

Ook vind je er aanbiedingen op o.a. huishoudelijke apparaten, elektronica en fashion.