Samsung S20 Fan Edition Black Friday
Samsung s20 fan edition Black Friday

Samsung Galaxy S20 Fan Edition Black Friday 2024

Samsung onthulde in september 2020 een nieuwe telefoon, namelijk de Samsung Galaxy s20 Fan Edition! Dit is een goedkoper model in de S20-reeks. De telefoon werd uitgebracht in oktober 2020, wat betekent dat de Samsung Galaxy S20 Fan Edition Black Friday aanbiedingen erg interessant kunnen worden. Belangrijk om in de gaten te houden! Schrijf de data dus zeker in je agenda!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Samsung Galaxy S20 Fan Edition

Dat Samsung een budgetmodel van de S20 uitbracht vonden wij heel erg goed nieuws. Je haalt de nieuwe smartphone namelijk al in huis vanaf €649,- euro! Terwijl de prijzen van de S20 pas €789,- beginnen. Er zijn daarbij natuurlijk wel een aantal verschillen. De S20 Fan Edition heeft een lagere schermresolutie en een optische vingerafdrukscanner. De S20 heeft daarbij een gebogen scherm, terwijl de Fan Edition vlak afgeronde randen heeft. Dus deze nieuwe telefoon heeft iets minder functies, maar daardoor ligt de prijs ook een stuk lager! Al met al raden wij aan om deze smartphone zeker eens te checken tijdens Black Friday!

Voorspellingen voor Black Friday 2024 Samsung Galaxy S20 Fan Edition

De kans dat de Samsung Galaxy S20 Fan Edition flink afgeprijsd gaat worden tijdens deze feestdag is helaas minimaal. Maar niet getreurd, want hierdoor is de kans op hoge kortingen op voorgangers van deze smartphone groter. Zo verwachten we tijdens Black Friday 2024 mooie aanbiedingen op bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S10 en S9

Black Friday deals van eerdere edities

Aangezien de Samsung Galaxy S20 Fan Edition dit jaar pas is uitgebracht kunnen we natuurlijk nog geen voorgaande deals weergeven. Maar het is wel leuk om andere Galaxy deals te bekijken. Voorgaande edities waren de volgende aanbiedingen actief:

  • Tot €1000,- retour op geselecteerde producten bij Samsung;
  • Samsung Galaxy S10e met 28% korting bij Odido;
  • Samsung Galaxy S10+ met 10% korting bij Samsung;
  • Samsung Galaxy S8 met 10% korting bij Amazon.

Samsung Galaxy producten

De Samsung Galaxy S20 is in principe natuurlijk de laatste aanwinst van de Galaxy familie. Hierbij is de Fan Edition uitgebracht als budgetmodel. De voorgangers van deze telefoons zijn de S10, S9 en S8. Deze maken grote kans op hoge kortingen tijdens Black Friday. Ook accessoires voor deze smartphones, zoals hoesjes en screenprotectors, zijn vaak flink afgeprijsd.

Huidige deals en acties

Wanneer je nu al benieuwd bent welke telefoon van de Galaxy familie in de aanbieding zijn, kun je ons winkel– en dealoverzicht bekijken voor de huidige deals.