black friday Samsung galaxy s21 fe
icoon Samsung Galaxy S21 FE

Samsung Galaxy S21 Fan Edition Black Friday 2024

Black Friday Samsung Galaxy S21 FE

Na de populaire High End Samsung Galaxy S20 Fan Edition is nu ook de opvolger de S21 Fan Edition uitgebracht! Deze smartphone is de voordelige versie van de normale Galaxy S21. De Fan Edition is lekker op tijd uitgebracht waardoor hij veel kans maakt op mooie kortingen tijdens de Black Friday 2024 deals! Het toestel is vooral in de actie te vinden bij winkels als Coolblue, Bol, Amazon en MediaMarkt.

Samsung Galaxy S21 Fan Edition Black Friday 

De Samsung Galaxy S21 Fan Edition heeft fijne specificaties. Het toestel heeft namelijk een groot schermdiagonaal van 6,4 inch en een camera met drie sensoren. De camera krijgt een downgrade ten opzichte van de S21, maar dat is natuurlijk logisch aangezien de prijs ook een stukje lager ligt. Deze smartphone is een perfect budgetmodel voor iedere generatie!

Voorspellingen voor Samsung Galaxy S21 FE

Tijdens Black Friday 2024 werden er ontzettend veel Galaxy deals georganiseerd, waaronder mooie acties op de Samsung S20 Fan Edition. Dit geeft ons goede hoop voor alle aanbiedingen van Black Friday 2024. We verwachten namelijk dat de kortingen dit jaar nog hoger op gaan lopen dan afgelopen jaren. Afgelopen jaar ontving je bijvoorbeeld 13% korting op de S20 Fan edition bij MediaMarkt.

Samsung Galaxy Black Friday deals van eerdere edities

Voorgaande Black Friday edities waren de volgende Black Friday deals actief:

  • Samsung Galaxy S10e met 28% korting bij Tele2;
  • Tot €1000,- retour op geselecteerde producten bij Samsung;
  • Op de Samsung Galaxy S20 FE 128 GB 13% korting bij MediaMarkt;
  • Samsung Galaxy S10+ met 10% korting bij Samsung;
  • 10% korting op de Samsung Galaxy S20 FE bij MediaMarkt.

Samsung Galaxy S20 Fan Edition

De Samsung Galaxy S20 FE is de high end voorganger van de S21 Fan Edition. Deze telefoon is de goedkopere versie van de normale Galaxy S20, met een lagere schermresolutie en een andere behuizing. Ook deze telefoon gaat dit jaar zeker weer flink afgeprijsd zijn! Houd de Samsung Galaxy S20 Fan Edition deals dus goed in de gaten!

Samsung Galaxy producten

Er zijn buiten de Galaxy S21 FE natuurlijk nog veel meer Galaxy-modellen die zeer populair zijn tijdens de Black Week (van maandag 25 november t/m 2 december). Zo zijn de Galaxy S20, Galaxy S20 Fan Edition, de Galaxy A52 en de Galaxy S8 ook grote kanshebbers voor de hoge kortingen in november.

Huidige deals en acties

Voor andere toffe Samsung Galaxy producten kun je ons winkeloverzicht en product deals alvast bekijken. Je vindt daar bijvoorbeeld ook deals voor de Samsung Galaxy S20, de Samsung Galaxy S20 FE of andere goede Android telefoons met hele fijne specificaties.

Inschrijven nieuwsbrief

Om als eerste op de hoogte te zijn van alle beste deals kun je je inschrijven op onze nieuwsbrief. Daarmee vergroot jij de kans het beste toestel voor de voordeligste prijs te scoren.

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.