Black Friday Samsung Galaxy A52
Black Friday Samsung Galaxy A52

Samsung Galaxy A52 Black Friday 2024

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Samsung verrast ons weer met het uitbrengen van een mooie high end Android-telefoon, namelijk de Samsung Galaxy A52. En ook bij deze telefoon zijn de specificaties weer fantastisch. De Galaxy A52 is een mooie telefoon voor een nog mooier prijsje! Zeker wanneer je hem koopt met een van de Black Friday deals, want dan zijn de prijzen heel aantrekkelijk!

Black Friday Samsung Galaxy A52

Wanneer je wilt gaan voor een krachtige middenklasse smartphone, dan zit je met de Samsung Galaxy A52 gegarandeerd goed. De telefoon heeft een krachtige processor, een 6,5 inch scherm, een 64 megapixel standaard camera met optische beeldstabilisatie en een langdurige batterij. Wat heb je nog meer nodig…? Een leuke aanbiedingen voor deze telefoon natuurlijk! Houd de Samsung Galaxy A52 Black Friday deals op deze pagina nauw in de gaten voor de beste deals voor deze prachtige smartphone.

Voorspellingen tijdens Black Friday 2024

De Samsung Galaxy A52 is begin 2021 aangekondigd door Samsung. Er worden tijdens Black Friday 2024 wel kortingen verwachten op de Galaxy A52, maar vooral de kortingen op haar voorgangers (Galaxy A51, Galaxy A50, etc.) gaan de pan uitschieten. Houd dus ook deze modellen in de gaten tijdens Black Friday voor de allerbeste deals.

Black Friday deals van eerdere edities

We blikken terug naar voorgaande Samsung Galaxy A-modellen Black Friday aanbiedingen:

–       Samsung Galaxy A51 van €289,- naar €259, dus met 10% korting bij MediaMarkt;

–       Samsung Galaxy A51 128 GB van €289,- naar €238,-, dus met 17% korting bij MediaMarkt;

–       Bij Coolblue 37% korting op de Samsung A51 128 GB;

–       21% korting op de Samsung Galaxy A21 bij OTTO.

Samsung Galaxy A52 release date

In maart 2021 kondigde Samsung de komst van drie nieuwe A-telefoons uit. Namelijk de Galaxy A32, A52 en A72, allemaal voorzien van hele goede camera’s. Deze serie biedt een ultieme ervaring aan voor elk budget. Alle drie de nieuwe smartphones zijn kansmakers voor flinke prijsdalingen tijdens Black Friday.

Samsung Galaxy A52 producten

De Galaxy A52 smartphone is beschikbaar met verschillende opslagruimtes. Hierin heb je niet de optie voor 64 gb opslag, maar wel 128 gb en 256 gb opslag. Daarnaast kan de telefoon in een 4G en 5G variant aangeschaft worden. Het 5G-model is een stukje prijziger, maar daardoor heb je wel het snelste internet tot je beschikking. Mocht je graag ook kwalitatief muziek willen luisteren, dan zijn de Galaxy Buds een echte aanrader!

Abonnement of los toestel

Wanneer je een nieuwe smartphone gaat aanschaffen heb je de keuze uit het kopen van een los toestel of het aansluiten van een abonnement. Het voordeel van enkel de smartphone kopen is dat je zelf een abonnement kunt aansluiten bij bijvoorbeeld Ben of Simyo, waardoor de maandelijkse kosten niet zo hoog zijn. Nadeel is hierbij wel dat je dan het hele aankoopgedrag in één keer moet neerleggen. Dit is niet het geval wanneer je kiest om een abonnement aan te sluiten bij bijvoorbeeld Vodafone of Odido, waarbij je het Android toestel elke maand een beetje afbetaald. Wat je ook kiest, kies in ieder geval een mooie Black Friday deal en profiteer van de beste prijzen.

Huidige deals en acties

Wanneer je niet kunt wachten tot Black Friday om een nieuwe Samsung Galaxy A-serie telefoon aan te schaffen, check dan alvast ons overzicht met alle huidige winkelacties en productdeals. Misschien scoor je nu ook al een Samsung Galaxy A52 of Galaxy Buds met een mooie deal. Daarnaast vergelijk je er hier ook gemakkelijk alle Samsung deals met elkaar, zoals de smartphones uit de Galaxy S-serie: de toestellen Samsung Galaxy S20 en S20 FE en de Samsung Galaxy S21.