Bureaustoel Black Friday Header
Bureaustoel Black Friday Productfoto

Bureaustoel Black Friday 2024

Er is een grote kans dat je per dag een groot aantal uren op een stoel zit, of je nu thuis of op kantoor werkt. Wanneer je veel achter je bureau zit, is een goede bureaustoel echt belangrijk. Het is daarom een must een goede bureaustoel aan te schaffen. Dit kan voordelig met de bureaustoel Black Friday deals!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Bureaustoel Black Friday

Je beseft misschien niet direct hoe belangrijk het is om een goede bureaustoel te gebruiken. Vaak kies je voor een goedkope stoel of een stoel die je toevallig al thuis hebt staan. Maar als je veel uren achter elkaar op een stoel zit, is het geen slechte idee om een ergonomische bureaustoel te kiezen.

Voorspellingen voor Bureaustoel Black Friday 2024

We verwachten voor Black Friday 2024, net als voorgaande jaren, weer leuke aanbiedingen op meubels en woonaccessoires. Zo ontving je tijdens de vorige editie bijvoorbeeld tot 60% korting op toffe woonproducten bij Home24! Daarnaast ontving je ook nog eens 19% extra korting met een kortingscode.

Bureaustoel Black Friday deals van eerdere edities:

We blikken terug naar home & living deals van vorige jaren:

  • Tot 30% korting op stoelen bij wehkamp;
  • 10% extra korting op meubels bij VidaXL;
  • 60% + 19% korting op woonproducten bij Home24;
  • Tot €30,- korting op woonartikelen bij vtwonen.

Bureaustoel IKEA

Stevige en duurzame bureaustoelen kun je vinden bij de IKEA. Voor iedere werkplek hebben ze geschikte draai- en bureaustoelen. Bijvoorbeeld de ALEFJÄLL bureaustoel of de LEIFARNE bureaustoel. De huidige aanbiedingen van IKEA zijn ook terug te vinden in ons winkeloverzicht. 

Huidige deals en acties

We begrijpen dat je niet kan wachten tot Black Friday om je favoriete bureaustoel aan te schaffen. We begrijpen daarbij ook dat je de toffe kortingen niet wilt missen. Maar daarom kun je de huidige deals checken in ons deal– en winkeloverzicht. Neem dus al een kijkje!