black friday matrassen
matrassen

Matrassen Black Friday 2024

Als er iets belangrijk is dan is het wel dat je goed slaapt. Uit tientallen onderzoeken is gebleken dat een goede nachtrust heeft een super positief effect op je gezondheid. Je voelt je fitter, energieker en blijer. Kortom, je bent meer alive! Hoe zorg je ervoor dat je goed slaapt? Dit doe je natuurlijk door te zorgen dat je een super comfortabel matras hebt! We vertellen je graag meer over matrassen en natuurlijk over de Black Friday matrassen aanbiedingen!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday matrassen

Goed slapen doe je met een matras die perfect bij jou past. Maar een matras uitzoeken is nog knap lastig. Er zijn bijvoorbeeld matrassen van verschillende materialen. Ga dus naar een matrassenwinkel en test er eerst een paar uit. De juiste gevonden? Koop deze vervolgens tijdens Black Friday 2024 met een mooie korting!

Voorspellingen voor Black Friday 2024 matrassen

Naar onze verwachting slaap jij heerlijk tijdens de feestdagen, met de verwachte Black Friday matrassen aanbiedingen. Vorig jaar ontving je bij Beddenreus 15% korting op matrassen. Een vergelijkbare actie én meer verwachten we ook voor dit jaar!

Matrassen Black Friday deals van eerdere edities

Vorig jaar waren er ook speciale Black Friday matrassen aanbiedingen. Enkele lees je hier:

  • Basic Oplegmatras Micro bij Dekbed Discounter van €89,95 voor €14,95, bespaar 84%;
  • Gazella Support I Pocketvering Matras bij Swiss Sense van €498,- voor €448,-, bespaar 10%;
  • En nog veel meer!!

Waar kan ik matrassen kopen?

Bij elke woonboulevard vind je wel winkels zoals IKEA of JYSK. Deze winkels hebben een speciale bedden afdeling waar je tientallen IKEA of JYSK matrassen kunt vinden. Test ze lekker uit, probeer de verschillende materialen en vind jouw of jullie perfecte matras. Niet gevonden? Check dan ook eens Beddenreus, Beter Bed of Leen Bakker!

Matrassen toppers

Een topmatras is eigenlijk extra en ligt bovenop het ‘normale’ matras. Deze toppers zorgen voor een extra comfort laag en dat het matras zelf langer meegaat. Daarnaast worden ze vaak als onderdeel van een set gekocht. Bedenk dus goed of je deze extra laag erbij wilt. 

Matrassen op maat

Ga je op vakantie en ben je op zoek naar een goed matras voor op de boot of in de caravan? Of heb je zelf een bedframe gebouwd met afwijkende maten? Bij veel matras specialisten kun je gelukkig matrassen laten maken in allerlei vormen en maten. 

Black Friday matrassen soorten

We noemden al dat er veel verschillen zitten in de matrassen, ook betreft materiaal. Een traagschuim matras zorgt bijvoorbeeld voor een drukverlagend slaapcomfort. Bij een latex matras is dit comfort weer zachter. Zo zijn er nog tien andere soorten materialen voor je matras, het ligt dus erg aan hoe je ligt en wat er bij jou past. 

Huidige deals en acties

Heb je een lekker matras gevonden maar vind je deze nogal aan de dure kant? Let dan op want tijdens Black Friday verwachten we weer te gekke matras aanbiedingen. In ons deal- en winkeloverzicht zie je precies wat die aanbiedingen gaan zijn en wanneer ze ingaan.