Black Friday eetkamerstoelen
icoon eetkamerstoel

Eetkamerstoelen Black Friday 2024

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Eetkamerstoelen Black Friday 2024

Eetkamerstoelen zijn een van de belangrijkste meubels in jouw keuken. Je wil stoelen die goed bij je interieur passen, maar ook comfortabel zitten en lang mee kunnen. De beste producten en merken hebben vaak ook een hogere prijs, maar daar brengt Black Friday verandering in. Profiteer tijdens deze feestdagen in november van leuke aanbiedingen met hoge kortingen. Vind alle deals op deze pagina.

Voorspellingen voor Black Friday 2024 eetkamerstoelen

Ieder jaar worden we verrast met torenhoge kortingen van verschillende woonwinkels. Er wordt veel korting gegeven boven de 50%. Winkels die deze gave acties tijdens Black Friday organiseren zijn o.a. Koopjedeal, WoonExpress, vtwonen, fonQ en Xenos. We verwachten voor Black Friday 2024 minstens net zulke goede acties als voorgaande edities.

Eetkamerstoelen Black Friday deals van eerdere edities

De volgende toffe Black Friday deals waren actief tijdens het kortingsspektakel in november 2021:

  • 63% korting op de Vesbjerg Rikke eetkamerstoel, van €119,- naar €43,99 bij fonQ;
  • 58% korting op de MOOS Izzy eetkamerstoel, van €159,- naar €65,99 bij vtwonen;
  • 56% korting op de HSM Collectie eetkamerstoel velvet grijs, van €299,- naar €129,99 bij Leen Bakker;
  • 62% korting op de Lifestyle Schoolchair eetkamerstoel, van €239,- naar €89,99 bij vtwonen;
  • 50% korting op een set van 2 Tulip eetkamerstoelen, van €119,- naar €59,- bij wehkamp.

Eetkamerstoelen aanbieding

Alle meubels & wonen aanbiedingen tijdens Black Friday zijn te vinden in ons overzicht. Je kunt je ook aanmelden voor onze nieuwsbrief waardoor je alle nieuwe aanbiedingen gelijk in jouw mailbox ziet verschijnen. Ontvang de kortingen als allereerste zodat jij over kan gaan tot kopen. Wat een luxe!

Huidige deals en acties

Nu al klaar om je huis verder in te richten? Check dan nu al onze categorieën in ons winkeloverzicht of vind artikelen voor de beste prijzen tussen onze productdeals. Misschien vind je nu al een mooie deal voor een stoel!