black friday hoekbank header
icoon hoekbank

Hoekbanken Black Friday 2024

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday is een perfect moment om die nieuwe bank aan te schaffen waar je al een tijdje je oog op hebt laten vallen. Tijdens dit kortingsspektakel worden er namelijk heel veel kortingen weggeven op veel producten in de categorie ‘wonen‘. Zo ontvang je bijvoorbeeld korting op banken, bedden of andere meubels. Houd de Black Friday deals in de gaten om verzekerd te zijn van de beste prijs.

Voorspellingen voor Black Friday 2024 hoekbank

In de wooncategorie worden er ieder jaar ontzettend veel aanbiedingen georganiseerd betreft banken. Zo ontving je afgelopen editie bijvoorbeeld tot 30% korting op banken bij wehkamp. We verwachten tijdens Black Friday 2024 in november dat we goede deals kunnen verwachten van winkels als Leen Bakker, IKEA, Woonexpress en Amazon.

Hoekbank Black Friday deals van eerdere edities

Tijdens voorgaande Black Friday edities waren de volgende bank deals actief:

  • Tot 30% korting op banken bij wehkamp;
  • 19% korting op de Duchess velvet 3,5-zits bank grijs bij Sissy Boy, van €999,- naar €799,20;
  • 19% korting op de Toronto grijs hoekbank bij Leen Bakker, van €699,- naar €559,20;
  • 20% korting op de Maasbommel bruine hoekbank bij Woonexpress, van €2499,- naar €1999,-.

Leren hoekbank

Wanneer je een comfortabele hoekbank zoekt, maar ook een stoere uitstraling wil behouden. Dan is een leren bank misschien iets voor jou. Je kunt kiezen tussen kunstleer en echt leer. Bij een echte lederen bank ademt deze door waardoor je op een warme dag niet blijft plakken aan het leer. Een leren bank geeft jouw woning een strak en stoere look.

Huidige deals en acties

Om geen enkele deal te missen, kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief. Zo ontvang je alle hoge kortingen zo in jouw mailbox. Daarnaast kun je de huidige aanbiedingen ook terugvinden tussen onze productdeals en in ons winkeloverzicht.