Black Friday Vaatwasser
Vaatwassers

Vaatwassers Black Friday 2021

Niets is zo vervelend als alle pannen en borden afwassen met de hand nadat je al uren hebt staan zwoegen in de keuken. Zeker wanneer je een gezin hebt of je vrienden hebt uitgenodigd voor een gezellig etentje. Een vaatwasser is op zo’n momenten geen overbodige luxe. Maar ook voor de dagelijkse vaat is het heerlijk om deze gewoon in je vaatwasser te kunnen zetten. Want van elke keer je afwasborstel en Dreft tevoorschijn halen nadat je iets hebt gegeten wordt niemand blij. Bekijk daarom hier alle Black Friday vaatwasser deals en profiteer van enorm veel korting!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Vaatwasser

Wie kent het inmiddels niet? Black Friday; dé dag waarop je heel veel producten kunt scoren met onwijs veel korting. Van origine komt deze kortingsdag uit Amerika, waar hij traditioneel elke vrijdag na Thanksgiving gevierd wordt. Hierdoor valt Black Friday 2021 op vrijdag 26 november. Deze dag geeft jou de ideale gelegenheid om een (nieuwe) vaatwasser aan te schaffen, zonder absurd veel geld kwijt te zijn! En je hoeft er niet eens uren achter je laptop het internet voor af te struinen, want wij geven je tegen die tijd op deze pagina een overzicht van de beste Black Friday vaatwasser deals. Dat is nog eens makkelijk, of niet? Het enige wat jij nog hoeft te doen is uitzoeken welke vaatwasser voor jou het beste is. Zorg ervoor dat je hierbij zeker even stilstaat bij de volgende punten;

Type vaatwasser

Allereerst is het handig om te kijken naar welk type vaatwasser je graag wilt. Zo heb je vrijstaande vaatwassers en inbouw vaatwassers. Een vrijstaande vaatwasser kan gemakkelijk in je keuken geplaatst worden. Hierbij heb je namelijk geen gedoe met frontpanelen en specifiek maten, waardoor ook de keuze een fluitje van een cent is. Tenzij je deze onder een keukenblad wilt plaatsen natuurlijk. Wil je graag je vaatwasser in je keukenkastje onder het aanrecht, dan kies je voor een inbouw vaatwasser. Hierbij heb je de keuze uit een half geïntegreerde inbouw vaatwasser, waarbij het bedieningspaneel aan de voorkant zit. Of een volledig geïntegreerde inbouw vaatwasser, waarbij het bedieningspaneel aan de binnenkant op de rand van de deur zit. Bij de laatste is het mogelijk om een frontpaneel te installeren om zo van je keuken een mooi geheel te maken.

Afmeting

Zoals eerder vernoemt is het goed om rekening te houden met de ruimte waar de vaatwasser komt te staan. Wanneer deze onder een keukenblad komt of geplaatst wordt in een keukenkast, is het belangrijk om de juiste maten hiervan op te schrijven. Want je wilt natuurlijk niet straks een vaatwasser geleverd krijgen welke te groot of te klein blijkt te zijn.

Energieverbruik

Je vaat met de hand wassen was vroeger over het algemeen wel wat milieuvriendelijker dan een vaatwasser, dit vanwege het waterverbruik. Tegenwoordig worden vaatwassers zo gemaakt dat dit verschil nog maar heel klein is of zelfs gelijk! Daarom adviseren wij je om goed stil te staan bij het energielabel. Bovendien kun je op lange termijn heel wat geld besparen wanneer je voor een zuinige variant kiest. Tegenwoordig hebben de meeste vaatwassers het A++ label. Wil je voor een nóg zuinigere vaatwasser gaan? Dan heb je nog de keuze uit A+++ en A+++-10%.

Merk

Als laatst heb je nog de keuze uit een lijst merken welke stuk voor stuk verschillende vaatwassers aanbieden. De Consumentenbond heeft hierover een vaatwassertest uitgezet. Hieruit kwam naar voren dat de merken Bosch en Siemens volgens de consument de beste vrijstaande en inbouw vaatwassers hebben. Wat betreft inbouw vaatwassers scoorden Miele en AEG ook hoog. Daarnaast was Beko een belangrijk opvolgend merk voor vrijstaande vaatwassers. Nu wil het niet zo zijn dat vaatwasser van andere merken niet van hoge kwaliteit zijn. Maar de resultaten uit deze test kunnen je wel een mooie richtlijn geven voor je merkkeuze.

Bespaar veel geld met Black Friday

Wanneer je eenmaal een bepaald type vaatwasser of merk op het oog hebt, is het belangrijk om geen enkele Black Friday vaatwasser deal te missen. Want Black Friday deals zomaar of per ongeluk aan je voorbij laten gaan is meer dan zonde. Zorg er daarom voor dat je je inschrijft voor onze nieuwsbrief! Op die manier kunnen wij je op de hoogte houden van de beste Black Friday vaatwasser deals van dit jaar. Laat deze kans niet zomaar aan je voorbij gaan en bespaar vele euro’s tijdens Black Friday 2021!