Black Friday Stofzuigers
Stofzuigers

Stofzuigers Black Friday 2024

Kun je het jezelf voorstellen om het huishouden te doen zonder stofzuiger? Waarschijnlijk niet. En mocht je er wel een beeld bij krijgen, dan wordt je hier waarschijnlijk niet bepaald vrolijk van. (Ja ook natuurlijk omdat het doen van je wekelijkse huishoudklusjes niet behoord tot je bucketlist activiteiten). Een stofzuiger is daarom een godsgeschenk waar we toch wel even dankbaar voor mogen zijn. We vertellen je daarom graag dat ze tijdens Black Friday lekker afgeprijsd zijn! De Black Friday stofzuigers zijn in verschillende soorten en maten. Denk hierbij aan een stofzuiger met of zonder zak, een snoerloze stofzuiger, een robotstofzuiger of een kruimeldief. Voor elk huishouden een bijpassende stofzuiger Black Friday aanbieding dus! Lees op deze pagina alles over de beste stofzuiger merken en de stofzuiger Black Friday deals!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Stofzuiger Black Friday

Black Friday is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. Dat is ook niet zo gek, aangezien deze dag volledig in het teken staat van waanzinnige kortingen! Dus mocht je nog opzoek zijn naar een nieuwe Playstation 4, een wasmachine of kleding, dan loont het vaak enorm om te wachten op Black Friday. Deze dag vindt elk jaar plaats op de vrijdag na het Amerikaanse feest Thanksgiving. Dit jaar zal het dus plaatsvinden op vrijdag 29 november. Afgelopen jaar waren behoorlijk wat stofzuigers afgeprijsd! Je had hierbij de keuze uit verschillende sledestofzuigers (met of zonder stofzak), snoerloze stofzuigers, kruimzuigers en zelfs robotstofzuigers! Momenteel is nog niet bekend welke stofzuiger Black Friday deals er precies gaan zijn, maar wij verwachten tijdens Black Friday 2024 stofzuiger deals van de volgende merken;

Dyson stofzuiger

Afgelopen jaar was Dyson overduidelijk het populairste merk onder de stofzuiger Black Friday deals. Dyson is een merk welke unieke en herkenbare stofzuigers aanbiedt, die gebaseerd zijn op hét innovatieve idee van James Dyson uit 1978. Het aanbod bestaat uit snoerloze stofzuigers, sledestofzuigers, kruimelzuigers en robotstofzuigers. Allemaal met een stofreservoir i.p.v. stofzak! Opmerkelijk was dat voornamelijk de snoerloze stofzuigers in de aanbieding waren tijdens Black Friday van vorig jaar, met name de V7 en de V8. Ideaal voor de mensen onder ons welke altijd ruzie hebben met de kabel tijdens het stofzuigen. Zo had Dyson bijvoorbeeld de V7 Animal extra van €429 afgeprijsd naar €299 (-30,3%) en de V8 absolute + van €529 was afgeprijsd naar €399 (-25%). Geen fan van de snoerloze stofzuiger? Wees gerust, Dylon had veel meer leuke aanbiedingen! We verwachten daarom weer veel mooie deals tijdens Black Friday 2024.

Miele stofzuiger

Miele handelt naar hun motto ´immer besser´, wat betekend dat ze elke keer steeds betere producten maken. Met deze filosofie levert Miele al jaren lang hoge kwaliteit, waardoor ze erg geliefd zijn bij de consument. Wanneer wij het hebben over de Miele stofzuiger C3 gaat bij veel mensen een belletje rinkelen. Dit is namelijk een van de bekendste type stofzuiger van Miele. Het is dan ook niet geheel onverwachts dat deze het afgelopen jaar tussen de stofzuiger Black Friday deals van Coolblue stond met maar liefst 20% korting! Naast de C3 collectie heeft Miele natuurlijk veel meer kwalitatieve stofzuigers in het assortiment, zoals andere sledestofzuigers met of zonder stofzak, steelstofzuigers en robotstofzuigers! We zijn benieuwd naar de Miele stofzuiger Black Friday aanbiedingen van 2024, maar verwachten dat o.a. de Miele C3 weer in de spotlight gezet gaat worden.

Philips stofzuiger

Bij Philips denk je waarschijnlijk meteen aan verlichting en televisies, maar ook stofzuigers natuurlijk! Het Nederlandse merk ontwerpt producten voor het hele huis. Als het om stofzuigen gaat, dan ben je bij Philip zeker aan het goede adres. Want ook Philips heeft stofzuigers met en zonder stofzak, snoerloze stofzuigers, kruimelzuigers en robotstofzuigers. Daarnaast hebben ze ook een collectie waterstofzuigers genaamd ´Philips AquaTrio´, waarmee je zowel kan stofzuigen als dweilen en drogen. Als je tijdens Black Friday voor Philips kiest, dan kies je voor innovatie, duurzaamheid en mensgericht. Afgelopen jaar gaf Coolblue 20% korting op de Philips PowerPro Expert FC9745/09 en gaf Expert 23% korting op de Philips stofzuiger FC8240/09. Voor Black Friday 2024 verwachten wij ook zeker weer mooie deals voor de Philips stofzuiger!

Scoor hoge kortingen met stofzuiger Black Friday deals!

Is jouw stofzuiger aan vervanging toe of kijk je stiekem al erg lang uit naar het hebben van een robotstofzuiger? Blijf dan op de hoogte van alle stofzuiger Black Friday aanbiedingen door je aan te melden voor onze nieuwsbrief! En wie weet sta jij in december te pronken met je nieuwste aanwinst én het verbluffende verhaal over de waanzinnig lage prijs die je ervoor betaald hebt.