Black Friday iPhone Xs
iphone xs

iPhone XS Black Friday 2024

De Apple iPhone Xs is een aantrekkelijke Apple smartphone met een strak design! Het toestel is prachtig afgewerkt met staal en glas en met een ingebouwde home button. Het toestel heeft een display van 5,8 inch wat hem erg handzaam maakt en de iPhone Xs Max is weer net wat groter met het 6.5 inch scherm. De smartphone heeft een haarscherp beeld dankzij het OLED display en het toestel is dankzij de A12 Bionic chip vele malen sneller dan je al gewend was. Toe aan een nieuw toestel en toe aan een scherpe deal? Scoor je iPhone Xs tijdens Black Friday!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

iPhone XS Black Friday

De iPhone XS is de verbeterde versie van de iPhone X. Wanneer je een telefoon zoekt die lang meegaat, dan is de iPhone XS de juiste keuze. De iPhone XS is een toptoestel en dat merk je aan de prijs, de afwerking, de prestaties en de perfecte afstemming. De camera is fantastisch en de smartphone is erg snel. Ben jij ook al verkocht? Houd dan de iPhone XS Black Friday aanbiedingen in de gaten! 

Voorspellingen voor iPhone XS Black Friday 2024

Vorig jaar waren de iPhone XS aanbiedingen spectaculair en we verwachten dat Black Friday 2024 daar niet aan onder doet. Zo ontving je tijdens vorige edities bijvoorbeeld maar liefst 37% korting op de iPhone XS 64 GB bij Mobiel.nl.

iPhone XS Black Friday deals van eerdere edities

Hierbij blikken we terug naar iPhone XS deals van voorgaande jaren: 

  • 23% korting op de iPhone XS Max 64 GB bij Amac;
  • 23% korting op de iPhone XS 64 GB bij Bol.com;
  • 37% korting op de iPhone XS 64 GB bij Mobiel.nl.

iPhone XS Max

De iPhone XS Max is de grootste iPhone ooit die Apple heeft uitgegeven. Dus vind je een iPhone normaal gezien toch echt te klein, dan is deze telefoon perfect voor jou. De iPhone XS Max heeft daarnaast een verbeterde camera, waardoor jij de feestdagen nog beter kan vastleggen. Ook is de telefoon sneller dan haar voorgangers. Dus zeker de moeite waard ook in de gaten te houden tijdens Black Friday. 

iPhone XS los toestel

De iPhone XS is natuurlijk verkrijgbaar met een abonnement bij verschillende aanbieders, maar ook als een los toestel. Daarbij kan de smartphone nieuw gekocht worden, maar ook refurbished. Dit betekent dat de toestellen eerder gebruikt zijn, maar geheel zijn gecontroleerd door specialisten. De iPhone XS is los te koop bij o,a. Bol.com, Coolblue en T-Mobile. Dus wij raden aan deze winkels ook te checken tijdens Black Friday. 

iPhone XS hoesje

Natuurlijk wil je dat je nieuwe telefoon goed beschermd is. Maar dit is niet de enige reden om een hoesje aan te schaffen. Met een leuk design op je hoesje kun jij je telefoon helemaal opfleuren of geef je jouw smartphone een nóg stoerdere uitstraling. De leukste hoesjes zijn o.a. te koop bij Smartphonehoesjes.nl, Bol.com en Amazon. Dus check it out!

iPhone XS producten

De iPhone XS is verkrijgbaar in verschillende kleuren en met verschillende opslagruimtes. Zo kun je de smartphone kopen in de kleuren goud, grijs en zilver en variëren de opslagruimtes van 64 GB tot 512 GB. Kortom, voor elke gebruiker is er de perfecte telefoon!

Huidige deals en acties

Wanneer je niet kan wachten op het kopen van een nieuwe Apple telefoon, kun je alvast de huidige aanbiedingen checken in ons winkel– en dealoverzicht.