Black Friday Tablets
Tablets

Tablets Black Friday 2024

Tijdens de kortingsdag van het jaar vind je ook weer honderden tablets in de aanbieding. Het handige aan een tablet is natuurlijk dat je ‘m heel snel opstart en even iets checkt. Daarnaast kun je overal en nergens je tablet erbij pakken zonder dat dat een heel karwei wordt. Wanneer je onderweg bent met bijvoorbeeld de bus of de trein en nog even wilt werken, is het super makkelijk om je tablet erbij te pakken. Toch snappen we dat een tablet prijzig kan zijn en geen standaard aankoop is. Gelukkig is Black Friday hiervoor een handige uitkomst!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Tablets – Welke staan op jouw verlanglijstje?

Je hebt verschillende soorten tablets waar je uit kunt kiezen. Ten eerste zijn er tablets in verschillende formaten. Kleine tablets hebben vaak een schermdiagonaal van 7 of 8 inch (17,8 cm / 20,3 cm) en zijn door het formaat ideaal voor onderweg. Tablets waar je aan kunt denken hierbij zijn de: Lenovo Tab, Apple iPad mini en de Samsung Galaxy Tab. Naast kleine tablets, heb je ze natuurlijk ook in een groter formaat. Deze tablets zijn rond de 8 á 10 inch en ook van Samsung, Lenovo of Apple. De grootte is natuurlijk belangrijk maar het besturingssysteem kan ook voor jou van belang zijn.

Wanneer je bijvoorbeeld niet gewend bent met Apple producten te werken en een iPad mini aanschaft, zal je hier aan moeten wennen. Het besturingssysteem werkt namelijk net anders. Andere belangrijke eigenschappen voor jou kunnen zijn: de beeldverhouding, mobiel internet en opslagruimte.

Abonneer je op de nieuwsbrief en jouw favoriete tablet heb je in huis met Black Friday!

Heb je zin om een nieuw tablet aan te schaffen? Dit kan bijvoorbeeld bij shops als MediaMarkt, Coolblue of Alternate. Toch gaan elektronica deals vaak snel, op = op. Dit betekent dat je de tablet Black Friday deals goed in de gaten moet houden zodat je zeker weet dat jij jouw favoriete deal binnensleept. Dit kun je doen door je te abonneren op de nieuwsbrief en door bijvoorbeeld Black Friday Nederland te markeren als bladwijzer.