Black Friday iPhone 8
iphone 8

iPhone 8 Black Friday 2024

Wanneer je fan bent van Apple, dan weet je dat iedere uitgebrachte iPhone weer even goed gaat zijn. Of je nu de iPhone 7 of de allernieuwst iPhone 12 hebt, elke smartphone heeft zijn voordelen. De Iphone 12 is zojuist uitgebracht en dit houdt in dat de iPhone 8 Black Friday aanbiedingen ons zeker gaan wegblazen, want de kortingen gaan dit jaar nog hoger uitvallen. Wij kunnen niet wachten!!

Lees verder

iPhone 8 Black Friday

De Apple iPhone 8 is qua uiterlijk bijna identiek aan zijn voorganger de iPhone 7. Toch zitten er behoorlijk wat verschillen tussen de toestellen zoals het gebruikte glas, de automatische aanpassing van schermkleuren, het draadloos opladen en de stof- en waterbestendigheid! Tijdens Black Friday 2024 bestel je dit toestel met korting! Bekijk deze pagina voor alle deals en winkelacties.

Voorspellingen voor iPhone 8 Black Friday 2024

De iPhone is een erg populair product tijdens dit feestelijke evenement. Veel winkels stunten met deze telefoons door hele scherpe prijzen aan te bieden. We verwachten voor Black Friday 2024 dat de kortingen ontzettend hoog gaan zijn ten aanzien van afgelopen jaren. Houd dus grote elektronica platforms als MediaMarkt, Bol.com en Coolblue goed in de gaten!

iPhone 8 Black Friday deals van eerdere edities

  • 9% korting op de iPhone 8 64GB bij Mobiel.nl;
  • 20% korting op de iPhone 8 256GB bij Coolblue;
  • 11% korting op iPhone 8 64GB bij Bol.com;
  • En nog veel meer iPhone deals!

iPhone 8 Plus

De iPhone 8 Plus heeft een groter scherm dan haar broertje de 8. Ook heeft het scherm een hogere resolutie en een hogere pixeldichtheid. De functies van de Plus zijn net allemaal iets beter dan de 8, maar daar betaal je ook een hogere prijs voor. De vraag is daarbij: hoeveel zijn de extra functie jou waard?

iPhone 8 refurbished

Wanneer je geen gloednieuwe telefoon hoeft en graag een voordelige prijs betaalt, dan kun je gaan voor een refurbished iPhone 8. Dit scheelt in prijs en heb je weer geld over voor bijvoorbeeld een mooi hoesje of AirPods. Ook de refurbished telefoons zijn leuk om tijdens Black Friday te checken!

iPhone 8 producten

Natuurlijk is de iPhone 12 de laatste aanwinst aan de iPhone familie. Dit betekent dat o.a. de iPhone 8, iPhone X, iPhone XR en de iPhone SE flink in de actie gaan komen tijdens de feestelijke dagen. Ook veel hoesjes, oortjes en screenprotectors worden in de aanbieding gegooid!

Huidige deals en acties

Er bestaat een grote kans dat er op dit moment ook al iPhone deals actief zijn, deze zijn daarom terug te vinden in ons winkel– en dealoverzicht! Dus neem snel een kijkje!

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.