Black Friday iPhone X
iphone X

iPhone X Black Friday 2024

De Apple iPhone X heeft een compleet nieuw design en beschikt over gezichtsherkenning en een scherm met super helder beeld dankzij het Retina OLED display. Wil jij deze iPhone X aanschaffen met hoge korting, dan is Black Friday hét moment! Check deze pagina voor de beste iPhone X deals die op dit moment verkrijgbaar zijn.

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday iPhone X

Ben je een echte Apple-fan? Dan heb je de iPhone X misschien allang tot je beschikking, maar misschien wacht je wel met de aankoop op het perfecte moment. De iPhone X is anders dan de voorgaande modellen van Apple, vanwege de radicale ommekeer in het design. Met de nieuwe features als de Super-Retina HD-display, de 3D emoji en het scherm is de iPhone weer een nieuwe parel in het assortiment rijker. De iPhone X is inmiddels verkrijgbaar in verschillende varianten: de iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max en de iPhone XR. Lees hier de overeenkomsten en verschillen en sla je slag tijdens Black Friday 2024.

iPhone X: één en al scherm

De iPhone X is in 2017 geïntroduceerd omdat de Apple iPhone toen tien jaar bestond. Apple dacht, het tienjarig bestaan, moeten we wel vieren met een resolute aanpassing in het design. Waar je de smartphones altijd kon herkennen aan de brede randen en de thuisknop, is dit bij de iPhone X niet meer het geval. Deze telefoon heeft dunne randen en is één en al scherm. Verder is de telefoon aan beide zijden van glas. Naast de designaanpassing, heeft de iPhone X ook een Super Retina HD-display. Dit houdt in dat het licht van het scherm zich aanpast op het omgevingslicht. Tot slot is er nog een grappige feature. Je kunt nu met de iPhone X 3D-emoji’s versturen naar je vrienden van jouw gezichtsuitdrukking. Tof toch!

iPhone XS

Er zijn verschillende varianten van de iPhone X, waaronder de iPhone XS. Het verschil van de iPhone X met de iPhone XS is ten eerste de kleur. Waar je bij de iPhone X nog alleen kon kiezen uit een zwarte of zilvere variant, is de iPhone XS ook verkrijgbaar in het goud. Daarnaast heeft de iPhone XS een veel groter werkgeheugen en opslaggeheugen. Dit is natuurlijk een groot voordeel, maar maakt deze iPhone ook duurder. Het is dus aan jezelf welke iPhone jij liever wilt aanschaffen op 29 november 2024.

iPhone XS Max

Ben je op zoek naar een nog groter design? Dan is de iPhone XS Max perfect voor jou. Waar de iPhone X een display heeft van 5,8 inch is dit bij de iPhone XS Max zelfs 6,5. Daarnaast heb je ook een groot werkgeheugen en kun je deze smartphone dus zelfs gebruiken om op te werken en zware bestanden op te downloaden. Ook deze iPhone kun je verkrijgen in drie kleuren: Zilver, Grijs en Goud.

iPhone XR

Ben je er al uit? De laatste Apple iPhone die valt binnen de X collectie van Apple is de iPhone XR. Dit exemplaar is een stuk goedkoper dan zijn voorgaande exemplaren en verkrijgbaar in veel meer kleuren. Het enige verschil is dat dit toestel minder geheugen heeft. Welke moet je nu kiezen? Kijk goed naar de eigenschappen die jij belangrijk vindt en kijk natuurlijk naar de aanbiedingen van Apple tijdens Black Friday.”